ciao

IMG_1649

Jag har varit en vecka på Sicilien och när jag fick möjlighet att prata italienska igen (efter många år) så kände jag i hela kroppen att jag VERKLIGEN saknat landet. Att jag liksom saknat mig själv i landet. Hur jag blir när jag är där. Och hur mycket jag saknat det. Kan ju låta jättekonstigt. Men för mig är Italien så mycket min barndom och min tonårstid. Det är som om jag formats i Italien.Jag har aldrig känt mig fel där. Och för en person som ofta dras med den känslan, att känna sig fel så är det en oerhörd befrielse.

Vi hyrde bil och åkte runt ganska mycket på ön och så bodde vi två nätter i Palermo och den staden gillade jag verkligen. Men främst. MATEN.
Herregud vilken mat som du kan äta där.
Bästa bästa maten i världen.

Palermo var fullständigt underbart. Det var ruffigt. Så mycket graffiti på väggarna. Bilisterna körde dampigt. Det var Buongiorno Signora. Vin i dricksglas, inga vinglas med fot här inte.. Inte en enda rawfoodrestaurang. Yoga och hälsoliv hade liksom inte hittat dit. Plötsligt står ett band och spelar på piazzan vi passerar. Och i kvarteren vid Vucciari rullas jointarna flitigt. Och NEJ jag gillar inte knark och JA jag gillar hälsoliv. Tanter och gubbar med otränade armar och ben har linnen och shorts. Det är så otvunget.Så oängsligt. Livet extra allt. Vi tutar. Vi kör.

IMG_1433

IMG_1440

Du följer väl mig på Instagram, jag är mycket flitigare där HÄR HITTAR DU MITT INSTAGRAMKONTO

Men det var ju inte det som det här blogginlägget skulle handla om, utan om kurserna och resorna framöver.

Gå in och kolla på min hemsida för datum HÄR HITTAR DU MINA KOMMANDFE EVENTS OCH RESOR

31/8 på Atmajyoti i Stockholm hittar Knipworkshop HÄR Bokar du

Yogahelg 1-3/9 På Sans & balans i Viken. Du behöver inte gå hela helgen, utan kan välja ut kurs och workshop som känns bra för dig.HÄR bokar du

Fredag 1 sept
Kl. 17.30 – 19.30 Ledd klass Ashtangayoga

Lördag 2 sept
Kl. 07.30 – 09.30 Mysore
Kl. 10.00 – 12.00 Workshop om lymfsystemet. Min bok Omstart ingår. 600 kr
Kl. 13.30 – 15.00 Ashtangayoga Nybörjare

Söndag 3 sept
Kl. 08.00 – 10.00 Mysore
Kl. 10.30 – 12.30 Knipworkshop. Min bok Knip för bättre hälsa ingår 600 kr
Kl. 13.30 – 15.00 Ashtangayoga Nybörjare

IMG_5487

OCH hörna missa INTE yogaresan jag gör tillsammans med tidningen Hälsa. Favorit i repris. Vi kommer att göra hathayoga och jag kommer att lära er allt jag kan om lymfsystemet.Det blir en toppenvecka. Hotellet är fantastiskt och ligger precis vid havet. Kanske snarare på havet. Men också nära Palma om man är sugen på att åka in och shoppa. Förra året tog jag med gruppen till min väninna ni Palma. Ni vet Petra som gör de fina yogakläderna Santani. Vem vet ni kanske vill följa med och hälsa på henne. Längtar. Älskar Mallis. (och Italien och Indien… hehe hjärtat rymmer mycket kärlek) ❤️ ? ? ? ? FÖR BOKNING Och mer INFO klicka HÄR

Det här lite information om månaderna augusti och början på september. Vill du veta lite mer vad som händer framöver, gå in på min hemsida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *