hej

Uj, vad dålig jag är på att blogga… Men de här veckorna, de här dagarna innan den här dagen, alltså idag har varit fullrulledagar. Allt har gått i ett. Det har varit allt från ultraljudsundersökning i en timme av min arm för att se om mitt lymfödem kanske är venöst till möte på banken om min pension och försäkringar etc. Jag har gått en veckas skrivarkurs på Skrivakademien också. En kurs i Att skriva roman och novell. Det var väldigt kul med övningarna som vår lärare gav oss. Det satte igång mig och kanske kanske ger det mig den där skjutsen jag behöver för att komma igång med min dröm.

men vad är det för dag? jo, Idag ska vi åka till Sicilien. Jag ser så fram emot det Det är så länge sedan jag var där. Älskar den ön. Älskar överhuvudtaget södra Italien väldans mycket. Och det ska bli sååå kul att prata italienska. Vi ska bo i en enkel lägenhet i Giradini Naxos, men vi ska hyra bil och bo några nätter i Palermo. DET ska bli så kul.

Förra veckan plåtade min kära kollega Anneli Hildonen mig. Jag har nämligen valt ut lite fina kläder från Santanis nya kollektion och de ska få en egen liten taggning Mrs Jones. Ni får se mer längre fram, men här är ett litet smakprov. Vi kan kalla bilden Karin och pudlarna…

_MG_0796

Men det här med att resa. Att jag har den möjligheten. I morse läste jag det här reportaget LÄS HÄR och tårarna rann. Vilket viktigt reportage. Livet är så jävla orättvist. Jag tycker att man ska aldrig glömma det. Själv tar jag mitt pass och åker på charterresa till Sicilien för att jag kan. Men våra resor till den ön kan verkligen se olika ut. DET är orättvist. Vems är världen? Jag är en av de som är privilegierade. Frågan är bara vad jag gör med det? Inte tillräckligt tycker jag själv. Inte tillräckligt. Men jag kan ibland känna mig helt handlingsförlamad. Jag är så imponerad av alla dessa människor som fortsätter att kämpa för människors lika värde. Till en bättre värld. Så då tänker jag att jag vill stödja de unga, de som kommit hit. så jag stödjer Ensamkommandes förbund Det kan du också göra. Gör det. Det är bara att swisha Swish: 1235156211 eller Bankgiro: 364-2261