ny start?!

Så kul att berätta att ni från och med nu kan gå kurs med mig på nätet. Jag är nämligen en av de första (vi är ett litet gäng) som omvandlat våra böcker utgivna på Bonniers till kurser. Du hittar min detoxkurs, men också kurs i fotografering och trädgård. Bland annat. KOlla här:BRILLBEE

Men om du funderat på att göra en detox, så HÄR HITTAR DU MIN KURS Min kurs handlar om hur du kan lyckas med en detox på 21 dagar. Du blir guidad av mig. Du hittar recept. Peptalk. Yoga. Andningsövning. Lugnochro. Allt det där man kan behöva när man detoxar och så självklart RECEPT på enkel mat att äta.
Så spännande. Hoppas du gillar.
Men vet du.
Det bästa.
Från och med nu och fram till 23/6 har du 20 procents rabatt på min kurs. Om du skriver in värdekoden BALANS i kampanjrutan så får du rabatten. Bra va?!

_V1A9496-1

1 reaktion på ”ny start?!”

  1. Inga-Lill Larsson

    Inför min detox behöver jag köpa en kallpress. Vilken skall jag köpa . Tittar på en Solostar 4 . Är det en bra press ?? Tacksam för svar .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *