mysiga behandlingar

9761C8D6-

I förra veckan var jag på en så härlig behandling Pure cell treatment med produkter från Maria Åkerberg hos en kurskompis som driver ALTHEAHUDVÅRD i Hornstull.

IMG_0911

Alltså jag rekommenderar varmt. Jag träffade Negin när jag gick slutkursen i Lymfmassage på AXELSONS.
Måste säga att det var en helt underbar behandling och gav min hud precis det där lilla extra som jag behövde. Glow eller nåt. Har känt mig ganska trött och sliten i huden. Åldrad kanske man ska säga. Känns som att jag tappar mer hår än någonsin och som om huden hur mycket jag än smörjer och smörjer så räcker det inte. Därför var det så skönt att få en sån där riktigt behandling som handlade om fukt. Längtar redan till nästa gång.
Det särskilda med den här behandlingen var att Negin använder sig av stamceller och en massa härliga gottiga och bra produkter utan en massa knasigt innehåll. NegIn har också gått kurs för Liane TANT RAFFA. NI vet hur mycket jag tycker om henne, men hon har blivit så populär så hon har knappt tid, då får man helt enkelt testa hennes adepter. Det braiga med Negin är att du också kan få lymfmassage.

E5854E79-

Tyckte också om att mina händer också behandlades. De fick både skrubbkräm och stamcellsbehandling.

Får många frågor om var man kan få lyfmassage. Alltså ni kan få det hos Negin här ovan.

Jag älskar ju också tjejerna på Lymfsalongen Där hittar du också en infraröd bastu.Det är mycket härligt att kombinera bastu och sen lite massage…

Hos EVA på Strong and healthy kan du också får härlig lymfmassage. Hennes lokal ligger i Farsta.

När jag gick utbildningen så var det många från olika delar av Sverige som också gick. Så det finns att få lite överallt. Ber om ursäkt att jag bara tipsar om de jag känner till i Stockholm.

2 reaktioner på ”mysiga behandlingar”

  1. Såna här behandlingar är ju helt underbara, de borde ingå i ”frikortsklumpen”! Mixen jag undrar bara vad behandling med stamceller innebär, det verkar ju vara väldigt omdiskuterat inom skolmedicinen. Kan man överhuvudtaget få tag i stamceller ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *