india is calling

Jag klarar så mycket. Så mycket kraft. Så mycket ork. Där andra kroknar där tar jag sats. Men så finns det grejer som får mig att tappa luften, sånt jag tycker är jobbigt. Å, det är smågrejerna. Som att fixa visum till Indien, fast jag vid det här laget gjort det så många gånger. Men jag glömmer bort mellan gångerna och det blir som en ny skitjobbig upplevelse. Varje gång. Den här gången lyckades jag med konststycket att stå i kö och upptäcka att jag inte kunde söka nåt visum om jag inte hade en fysisk biljett. Så även denna gång blev det några vändor. Puh, nu är det inlämnat.

Men ändå, det är det värt för att få landa i det där färgsprakande landet som jag varje vinter får en sån där nästan otyglad längtan efter. Mother India. Ser framför mig hur jag ska tanka mig full av kraft så jag klarar en kanske segdragen vinter i Sverige.

_mg_7664

Jag börjar i Kerala. HÄR HITTAR DU INFO
Ska bli så härligt att åka med den första yogagruppen till Kerala. Jag ska ta så många ayurvedabehandlingar. Njuta av den fantastiska läkekonsten. Vi kommer att göra hathayoga och den här resan passar också nybörjaren i yoga. Alltså det blir sååå härligt. Längtar. Tid: 18-26/11

_mg_7594_mg_7565
Bildtext: här är jag på marknaden i Mapsa, kan det vara mer färgsprakigt än en marknad?

Nästa resa går till Goa, där jag varit hundra gånger typ. Vi är på det HÄR härliga stället HÄR HITTAR DU INFO. I Goa gör vi ashtangayoga och här är det bra att man provat ashtangayoga och vet att det är en yogaform man gillar och vill fortsätta att utveckla. Å, det blir också så härligt. Ska bli så skoj att visa er ”mitt” Goa. Tid: 28/11-5/12

_mg_1768

För så här kan också du sitta utanför din bungalow och njuta av att den blodröda solen slukas av havet. Eller så sitter du bara här och lyssnar på tystnaden som dränks av vågorna från havet.

_mg_2022

Tack underbara Anneli Hildonen som tar alla dessa fantastiska bilder på mig och som följer mig på olika resor. Nu startar vi nästa bokprojekt. Tror det blir bok nummer 14.

Och om det inte blir en Indienresa så har jag ett tips. Nämligen min bok YOGA – FYSISK och SJÄLSLIG DETOX som kom ut i januari i år. Jag vågar påstå att den är mycket bra och den är plåtad i Indien, av Anneli så klart.

9789155262563_200x_yoga-fysisk-och-sjalslig-detox

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *