en sovande 52åring

Visa mig hur du sover och jag ska säga vem du är…

Jag tycker det är så fruktansvärt kul att nån i min närhet fotar mig när jag helt tappat konceptet. Jag ser ju heeelt galen ut.
Men det finns en sak jag är bra på och det är att somna var som helst och uppenbart hursomhelst.

Det stod i mitt horoskop häromdagen att det var så oerhört viktigt att jag det här dagarna runt första augusti verkligen skulle tillfället i akt att vila. Som ni ser tog jag denna horoskopmänska på orden. Som jag har däckat. Oftast innan klockan nio på kvällen. Och jag kan lova er att det var ingen alkohol inblandad.

IMG_0312.JPGFullSizeRender1IMG_0320IMG_0318FullSizeRender2FullSizeRender

4 reaktioner på ”en sovande 52åring”

  1. Hahaha helt underbara bilder! Härligt att du delar med dig jag blev helt upplyftad! ❤️❤️❤️

  2. Skööönt!
    Jag har haft två nätter med god sömn (trots en del rosé innanför västen) och måste säga att det är ju för jädra gött att få sova en hel natt! I morse väcktes jag något abrupt då jag vände mig om i sängen och la knäet på en geting, som inte alls uppskattade att dela säng med mig (undrar då varför han krupit in under täcket?).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *