god yoga på er allihopa

IMG_8179

Kan vi prata om att vara i sitt rätta element?
Finns det nåt härligare än havsbad och solen som lyser på dig?
Den här bilden tog Alexandra Pascalidou på mig redan första dagen på Kreta. Vi hade powerwalkat till en liten vik för att bada från klippor. Samtidigt berättade hon om grekiska läkare som ordinerade 45 minuters havsbad. Det tog jag till mig och praktiserade hela veckan ibland själv men ofta i sällskap. I trekvart trampade vi vatten, flöt, simmade och pratade, babblade och pratade.
I morse när jag vaknade saknade jag frukostbuffén och havet. (och alla gulliga som var med på resan så klart)
Vilken tur att sommaren börjat här i Sverige. Vi är på rätt sida om året. Nu tinar vi upp efter den långa vintern.
God svensk nationaldag till er alla. God morgon. God dag. God hela långa dagen. Ännu en sed från Grekland som jag tar med mig. En trevlig hälsning. Man hälsar på människor man passerar, står i hissen med, expediten i affären där man handlar. Man strösslar med det trevliga, med att mötas och att ge lyckönskningar på olika sätt. Finns alltid och då menar jag ALLTID något att sätta god (eller trevlig, eller glad) framför. Testa?!
God frukost, god matsmältning. God måndag. God start på veckan.
Ni fattar hur trevligt är inte det?
Och till er alla som liksom jag ska ställa er på yogamattan säger jag God yogapractice, God träning. God yoga på er alla.

1 reaktion på ”god yoga på er allihopa”

  1. Hélène Andræ

    45 minuters havsbad låter härligt men går väl tyvärr inte att genomföra utan avbrott i Östersjön?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *