Tack för den här veckan

Jag har varit en vecka på Kreta med Alexandra Pascalidou och inte bloggat en enda gång. Men ni vet väl att ni kan följa mig på instagram för där är jag flitigare.
Men här kommer ett litet axplock i bilder av lite som hänt under veckan.

IMG_8053

Det här gänget har varje morgon mellan 7-9 på morgonen överlämnat sina kroppar i mina händer. Tillåt mig att hjälpa dem in djupare i en rörelse. Mana på nåt som känns stelt. Förlängt och lyssnat och framförallt tilliten jag känt när ni lät er ledas av mig. tack för det, en sån ynnest att få vara lärare.

På dagar och kvällar har Alexandra generöst delat med sig av bra restauranger, roliga båtresor där vi dansat och flamsat. Och historier allt från grekist mytologi till hur grekiska tanter spår i kaffesump. Vad ska jag säga den här resan har både innehållit flärd, goda middagar, vin&yoga, långa simturer i badet. Värme och sol. Mycket skratt och en hel del tårar. Vi har svettats och gråtit.

Tack för den här yogaresan och så kul att lära känna dig Alexandra, Dimitra, Catia, Helene, Anneli, Sören, Titti & Tomas, Magdalena & Kristoffer, Camilla, Mia, Stina, Frida, Ebba, Terese, Carin, Lena, Mariana, Ismini, Cilla och Kersti. Tänk att vi med alla de här fantastiska egenskaperna som vi upptäckte att vi hade igår samlats på den här resan.

IMG_8156

IMG_8147IMG_8084

1 reaktion på ”Tack för den här veckan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *