rainy day in athen

IMG_7841
Bildtext: Huset jag bor i ligger på Drakou-gatan. Högt upp på en kull. Många trappsteg upp. Stariway to heaven… Runt hörnet hittar du denna mäktiga vy

IMG_7840

Nu längtar jag till havet. Har bara varit två gånger och badat under de här två veckorna, som nu löper mot sitt slut här i Aten. Sparade sol och bad till den här helgen och det var ju inte så smart. För den här helgen har nästan regnat bort. Vad har jag lärt mig av det?
Jo, skjut aldrig upp nåt till sedan. Det är nu, NU som gäller hehe.

IMG_7795
Bildtext: Lyckades få till en bild på mina badglada fötter från första veckans baddag

I morgon byter jag land. Då flyger jag till Mallorca. Till Petra, min bc-syster som jag känt i ett år, men som jag redan tycker så mycket om. Och det ska bli så kul och härligt att jobba som yogalärare efter de här två veckornas navelskåderi.

IMG_7380

FullSizeRender3
Bildtext: Vi ska yoga och pyssla. Kanske gör vi mandalas av blommor eller som här ett stort peacemärke. Längtar efter pyssel. Längtar efter väninnebabbel.

Många har frågat efter länken var man skriver på för att Vidarkliniken ska vara kvar HÄR GÖR DU DET Skriv på.

Jag börjar se ett mönster i mig. När en avresa närmar sig infinner sig ett visst mått av oro i mig. Jag har skrivit det förut att jag älskar att resa men hatar att lämna. Nu har jag vant mig vid Aten. Vid att vara långsam. Vid att tänka klart en tanke, inte tvingas ta snabba beslut. Eller vara snabb överhuvudtaget. Inte ha några större beslut att fatta framför mig. Att det mesta handlar om när jag ska läsa av mina mejl, vad jag ska äta till lunch och middag. Ska jag kanske ta en ouzo, eller en promenad i Filippaouparken. Eller åka in till Monastiraki för en glass. Ni fattar inget särskilt stort eller viktigt eller avgörande på något sätt. Inga stora beslut. Allt sånt har satts på vänt. Att vara med sig själv är en mycket bra upplevelse. Men ändå, fast det här ju inte är min stad, så kom den där oron igår. Inför kommande flygresa. Det skapas ett litet motstånd. Borde packa. Borde fixa. Borde en massa men istället blir jag bara trött. Så igår la jag mig och tittade på Philadephia och grät så mycket. Sen drömde jag så märkliga saker och vaknade nästan urlakad. Sunday mood a rainy day in Athen. Så har man känt den känslan också.

IMG_7871
Jag är en sån vanemänniska. Det är väl därför jag älskar #ashtangsyoga för att det bygger på upprepning. Det passar mig. Vanemänniskor gör sig hemmastadda också på en kortare vistelse. Local girl. Det här är tex fiket/baren jag går till varje dag och intar en extra stark cappuccino. Händer att jag slinker in också på eftermiddagen eller efter middag. Hittade den här baren första dagen i Aten sen dess har jag återvänt. Älskar vanor.

P.s Följ mig på instagram, jag är flitigare där för tillfället HÄR hittar du mig karinbjones

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *