följ med mig till mother India

Ni som vill träffa mig och yoga med mig kolla kurser&event på min hemsida då och då.HÄR HITTAR DU DEN
Där hittar du förhoppningsvis en del skojiga saker som händer framöver. Igår hade jag föreläsning på sjukhuset i Varberg för personal som jobbar med inkontinens på olika sätt. Det var väldigt kul och det funkade att göra min knipworkshop till en föreläsning. Så nu är jag så sugen på det. Mer sånt.

IMG_5795

IMG_6175

IMG_5507

I vinter kommer jag göra en hel del härliga resor. Bland annat två yogaresor till Indien. Jag åker med tidningen VI för en resa med både Hathayoga & Ayurveda i Kerala Info HÄR Första gången jag åkte till Indien åkte jag till Kerala. Man brukar kalla provinsen för Light India. Det är en bra start för ens första besök i Indien. Det är så vackert där. Jag ser väldigt mycket fram emot denna resa. 18-26 november Kom med!!! Jag lovar det blir kul, härligt och framförallt givande. Jag själv ser genast fram emot alla härliga ayurvedabehandlingar som jag ska få göra.

IMG_2995
Tänk dig att varje morgon vakna till ljudet av havet? Av vågor som slår in mot stranden. Det är så läkande. Så många mornar jag suttit vid den här stranden och känt hur hela min kropp landar. Sjunker in. I år kan du få följa med mig. Vi kanske sitter här bredvid varandra, alldels tysta och delar den här utsikten?

Efter Kerala åker jag till Goa för att ha en repris på förra årets härliga vecka på Palmgrove beach. Här blir det ashtangayoga (en mer fysisk form av yoga) och en massa mys. Goa är en plats jag varit så många gånger på. Så det blir alldeles säkert några spontanutflykter och annat skoj.

För mer info mejla: info@palmgrovebeachresort.com
Ashtanga Retreat 1

Mitt mål är att ni ska känna er stärkta av yogan och också så här lugna och avslappnade när ni sätter er på flygplanet för att ta er hem.

IMG_6171

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *