dansa bort oro

Lite så här viktig kan jag känna mig ibland. Byt ut katten till en liten pudelpojke.

Betar av det ena efter det andra. Samtidigt som jag är så rädd för att bli sjuk. PÅ torsdag ska jag opereras. Är jag sjuk får jag inte opereras, så är det. Och när man liksom ställt in sig på något, ja, då är det jobbigt om det ändras. Ser fram emot operationen på ett ganska oroligt sätt.
En operation är alltid en operation.

De tre veckor som jag ska vara sjukskriven, och jag tror det är typ första gången i historien som jag har sjukpeng… Eller jag hoppas i alla fall att jag har det.
Oj, vad jag ska läsa.
promenera och dansa.

För när oron kommer över en kan man ju alltid dansa. Man kan dansa sig glad. Man kan dansa när man är glad. Finns liksom alltid en anledning till att dansa.

”We are diamonds”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *