göra som hjärtat vill

Vad är att åldras?
Vad tänker ni?

En kompis skickade det här fina citatet. Tack snälla alla som skickar mig fina citat, roliga, spännande, allvarsamma filmsnuttar. Information,råd och tips. Love you all!

12669658_10153211301842191_7883379388280911361_n

Men visst stämmer det. Läste ett annat fint: ”Id rather make an impact on your heart, then on your eyes.” Och det är väl det. Vi ser inte det vi gör med människor. Vi ser inte vår egen energi, våra empati, vår kärleksfullhet. Vi ser inte hur det känns att mötas av vår kärleksfulla blick. för oftast när vi tittar oss själva så klankar vi ofta ner på oss själva. Vi tänker ungefär 65000 tankar på en dag. Tyvärr är de flesta tankar vi tänker negativa, så en bra uppgift för oss själva är att tänka gott om oss själva och de runt omkring oss. Och du Om någon vecka är det Alla hjärtans dag. Idag ska jag göra som hjärtat vill. Får se var jag hamnar.

Nu kan du lyssna på mig här: PODDSNACK MED MIG; LOTTA OCH VICTORIA
Men varning, jag svär som en borstbindare. Jag skäms. Men det är ju inte alltid så att det är hur det sägs, utan vad som sägs.
KarinBJ_Hälsosnack

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *