tack universum för möjligheten att dela med mig

På söndag håller jag två knipworkshops i Vänersborg. En mellan kl 14-16 och nästan mellan kl 18-20. Det finns några platser kvar, knip dem! HÄR HITTAR DU INFO

Och på yogaretreatet som anordnas av LITTLE PALMGROVE i Goa finns också ett par platser kvar.

Kolla den här filmen… Så kan du också känna dig. IMG_1738

Det blir sååå mysigt och det ska bli så fint att få visa er vad det är som gör att jag tycker så väldigt mycket om Goa, om Indien. HÄR HITTAR DU INFO

Själv vaknade jag tidigt i morse och gjorde lite sängyoga. För hur härligt är det inte att sträcka på sig, så där lite som en katt. Att vila är att leva är ju min nya devis. Att ta det lugnt. Och jag behöver mycket lugn och ro i min kropp och jag är helt säker på att du behöver det också. I går köpte jag tidningen Femina och där var äntligen mitt och Anneli Hildonens fina sängyogayobb.

IMG_5592

IMG_5599

Och det som gjorde mig så glad var att de tipsade om min bok JAG VILL FAN LEVA

9789175790343-185x300

Den handlar så klart om min resa, min bröstcancerresa. Och den senaste tiden har jag fått så många mejl. Så fina meddelanden om hur boken hjälpt dem, antingen i deras egna cancerresa, men också för personer som kanske stått bredvid någon som varit sjuk. Jag tror inte ni förstår hur glad jag blir. Om jag kan hjälpa någon att må lite bättre, ta för sig lite mer, hitta ro i mina tankegångar när livet var som värst. Ja, då har jag lyckats. Tack universum att jag har möjlighet att dela med mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *