Knip och yoga i Skåne i helgen

Nu är jag hemma från New York. Det har varit intensiva dagar. Väldigt intensiva och härliga och tyvärr dålig uppkoppling på nätet. Därav inga blogginlägg. Nu är jag ganska mör och lite jetlaggad.

Vill tipsa om min kommande yogahelg  i Viken, Skåne. Här hittar du info och anmäler dig Yoga och knipworkshop i Viken 22-24/5
Det ska bli så fint att komma till Skåne. Hoppas på fint väder.
Det finns plats kvar, både på yogan och knipworkshopen. Hoppas vi ses.
För efter den här helgen gör knipet uppehåll till i höst.
Jag ska skriva klart boken som ska komma ut i januari 2016 och ska ägna tid till det under sommaren.
Om knip, knip, knip

1 reaktion på ”Knip och yoga i Skåne i helgen”

  1. Lite nyfiken. Hur hanterar du det här med rädsla? Du har ju skrivit en del om rädslan att cancern ska komma tillbaka och så, men du verkar inte vara så rädd annars. Du reser till Indien o.s.v. Själv har jag ångest och oro över en massa saker efter alla hälsoproblem jag haft och en sådan sak jag är rädd för är resistenta bakterier och därav resor. Nu kom nya siffror på nyheterna idag att typ var tredje till varannan turist i Asien smittas av resistenta bakterier under sin resa och värst är Indien. Skitläskigt tycker jag eftersom nästan all vård från cancerbehandling till operationer och vård av tidigt födda barn bygger på att vi kan använda effektiva antibiotika. Jag vill gå och gömma mig och tycker det är jättejobbigt att t.ex. gå på toa på sjukhus här i Sverige (tappar mig med kateter) och bara att vårdas på sjukhus är läskigt tycker jag speciellt som hygienen verkligen brister. (Som när undersköterskan på BB tappade bindan på golvet och sedan tog upp den och använde den på mig och jag hormonstinn och trött inte kom mig för med att protestera trots att jag minsann tänkt säga till på skarpen om jag såg några brister eftersom jag varit med om en del tidigare.) Hur tänker du? Man måste ju våga leva och ha någon form av sans och balans i allt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *