de glada dagarna är så långa nuförtiden

Dagarna går så fort. Vad är det som händer. Augusti blev september, nu är det oktober. Allt rullar på. Så lätt att dras med. Jag håller igen och håller emot, men det går så fort.
Går Döbelnsgatan fram till yogastudion Ashtangayoga.nu för att andas. Hitta ro.
Det är bra nu. Jag är glad.
Det glada dagarna är så långa nuförtiden.
Känner tillförsikt. Nästan så att jag glömmer bort att jag varit sjuk. Det är när jag klär av mig naken som jag tänker på det.

Jag har bokat min resa till Indien och fixat visum, ska bara få tid att gå och hämta ut visumet.
I veckan hade jag två Knipworkshops en i Stockholm på yogastudion Atmajyoti och på Shriyoga i Alingsås. Har också haft möten med Tena om samarbete.

Just nu är jag på landet och träffar hantverkare.
Nu är frågan om vi ska dränera runt huset, eller hur vi ska göra. Inte enkelt. Att liksom lära sig att ta hand om ett hus. Vad ska man tänka på? Vad är viktigt. Lär mig så mycket.

I fredags var det Knipworkshop på Atmajyoti. Fick ingen ”barnvakt” åt Pino, så han fick hänga med. Han tar det mycket på allvar och vill hälsa på alla.Tror att han faktiskt känner att han jobbar.

I lördags åkte jag fram och tillbaka till Alingsås och härliga yogastudion Shriyoga och höll både en Knipworkshop och pratade om min nya bok Jag vill fan leva.
Där blev jag ”kidnappad” av en av mina barndomskamraters pappa med fru, som bor i Alingsås. De hade läst i tidningen att jag skulle komma och ha knipworkshop. Blev så överraskad, de gjorde mig påmind om vad kul jag tycker det är när livet är spontant. lekfullt. Hann med ett glas vin i deras kök en timme innan mitt tåg skulle gå.

Sen blir man ju också glad när man får ett sånt meddelande. Im a covergirl again. Den här gången på en apotekstidning. Tänk vad livet är förunderligt. Numera är jag bilden av den där friska. Hon som fan vill leva. Hon som dricker grönt. Im all green.

Kände att jag behövde avrunda med det här. Är på landet och skyller på att huset är så kallt. Rått. Behöver värma mig.

Allt handlar om balans. Sött och surt.
Varmt och kallt.
Lagom.
Nu ska jag ta min lille pudelpojke på en promenad.

3 reaktioner på ”de glada dagarna är så långa nuförtiden”

  1. Jag håller med om att tiden går fort, gäller att ta vara på den så att inte livet bara springer iväg. Härligt att du har glada dagar!

  2. Karin!

    Jag yogade hos dig och Karolina Zakrewska i Båstad under sommaren 2012 och har följt din blogg/media under "up and downs"…. En riktig krigarprinsessa och förebild är vad du är <3 !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *