ja vad ska man säga

Det här är så sjukt intressant. Jag tror att allt handlar om att ha ett bra och fungerande immunförsvar. Har vi det då kan det storma, men vi står ändå stadiga.
I december förra året blev äntligen Iscador klassat som ett läkemedel mot cancer. Det är mistelextrakt som antroposoferna använder. Ändå, trots att det klassas som ett läkemedel har vi inte möjlighet att få det subventionerat eller att vi kan köpa det på högkostnadskortet, trots att det är utskrivet av en läkare (en läkare på Vidarkliniken). Jag tar tre sprutor i veckan med Iscador. Det är en kostnad på 900 kr i månaden. Jag är fullständigt säker på att Iscador hjälpte mig att få tillbaka ett fungerande immunförsvar efter alla cancerbehandlingar. Jag vet, har till och med sett bevis på att det höjde min kroppstemperatur, vilket är bra. Jag hade alldeles för låg kroppstemp. Idag har jag normal. Mina fötter och händer är varma, det var de inte innan cancer, läs innan jag började med Iscador. Allt hänger ihop. Värme och immunförsvar.
Jag vet att många skolmedicinens läkare ifrågasätter Iscador.
För några veckor sedan hörde jag att man startat en studie på just att immunstärkande medicin i kampen mot cancer på KS. Då pratar vi inte om en studie på Iscador (som det ju redan finns minst tjugoåriga studier på, fast i Tyskland).
Så klart att läkemedelsbranschen inte är sugna på att Iscador tar plats och klassas som ett läkemedel med immunstärkande möjligheter, när det snart finns ett immunstärkande läkemedel som kan håva in miljoner till läkemedelsbranschen. Men det är så klart ett kemiskt framtaget läkemedel.
Så läser man artikeln ovan och tänker, snälla snälla varför kan inte sjukvården och den alternativa vården samarbeta.

3 reaktioner på ”ja vad ska man säga”

 1. Hej
  Jag har, precis som du, använt Iscador i snart ett år. Känner stor skillnad i kroppstemperatur och har ett tydligt förhöjt immunförsvar. Har inte blivit sjuk fast influensorna och virussjukdomar strukit nära förbi.
  Jag medverkar gärna till att redan befintlig kunskap blir uppmärksammad!
  Hälsar Susanne Syrén, Ordf BCF Gotland

 2. Your method of explaining ɑll іn thіs piiece of writing iss іn faϲt pleasant, all bbe
  capable оff wіthout difficulty knokw іt, Thankѕ а lot.

  Here iis mү page; zapatos de novia

 3. Jaha! Trodde det berodde på att jag gått ner mycket i vikt under behandlingen (kostomläggning) att jag blivit så frusen. Har aldrig varit det innan men nu har jag t om sockar på när jag sover. Det är sommar… Min tid som barfotabarn är över.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *