ett mejl som gjorde mig glad

Igår fick jag ett mejl som gjorde mig så glad:

Hej Yogavita! Tänkte bara skriva till dej och berätta att jag läkt ut min hjärtsvikt! 🙂
Och det helt utan mediciner.. Inspirerades av hur du gjorde när du läkte din hjärtsvikt
Och motionerade varje dag och drack gröna drinkar och åt en lchf diet. 🙂
4 månader tog det för mej att bota en obotlig sjukdom (obotlig enligt sjukvården)                           Tack för att du och dina inspirerande inlägg finns!!

Först vill jag bara påpeka. Jag vill inte att folk ska slänga sina mediciner. Men det är viktigt att man tänker efter, och läser på innan. Liksom väger för och nackdelar. Man kan be läkarna om en tidsfrist ibland, om man kan få vänta och göra vad man kan alternativt innan man sätter in den stora armadan. Det här är superviktigt. Det är också så viktigt att man känner efter vad man vill, att man tar beslutet  utifrån sig själv och att man tagit del av all information. Så då har jag sagt det. Jag är inte emot mediciner. En del saker räddar liv. Men kroppen har också en fantastisk självläkande möjlighet om man hjälper den på vägen. Därför blev det här mejlet som en glädjens mejl. Jag är så tacksam om jag får er läsare att göra omstarter i era liv. Ta hand om er själva. Vill dock bara påpeka att jag inte äter en lchf-diet, men det vet ni ju. Jag äter inte socker, mjölkprodukter eller gluten, inget kött. Bara grönt och någon gång ibland när jag blir bortbjuden fick. Men det är alldeles självklart att jag då och då gör en avstickare och kanske äter den där glassen, eller chokladen. Men oftast mår jag inte så bra efteråt. Men idag hurrar jag för Jens som läkte ut sin hjärtsvikt och tack för att du mejlade mig och berättade.

Igår var jag och min kompis Cissi som är på besök och badade i Nybyn. Där finns det fullt av små och stora vattenfyllda sänkor i klipporna. Jag förflyttades direkt till när jag var barn och fångade grodyngel och lät fantasin skena iväg. Tänk vad naturen är en bra lekplats. Igår såg jag fem små flickor leka samma lek, så vi har det i oss oavsett internetuppkopplingar och den här konstanta närheten till att bli underhållen hela tiden. Vi har fantasin. Ibland kan fantasin skena iväg och göra monster i huvudet, skapa oro och dumma tankar, men den kan också ge oss en massa glädje och kullerbyttor i sinnet.

När vi låg där. Jag ville prata, men Cissi var så inne i sin deckare. Hon tyckte jag var jobbig som bara störde henne i hennes läsning. Kolla vad Pino gjorde.

Skönt att han är på min sida 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *