Montenegro

Det är lite tyst från mig. Jag är i Montenegro och har yogaretreat. Här ovan är jag och kocken Nina. Vi åkte väldigt tidigt i torsdags från Arlanda. Jag hinner inte skriva så jag skickar lite bilder, så ni får se hur fint det är här.

Här är huset där vi bor och den privata badbryggan precis utanför med solstolarna.

Här är delar av gruppen som förbereder sig med lite te innan morgonyogan.
Igår åkte vi på båttur. Det är så fantastiskt vackert här. Nästan som att vara mitt i en saga, eller i ett vykort. Det är dramatiskt, filmiskt. Jag hittar inga ord, vackert helt enkelt.

 PÅ den här lilla ön gick vi i land.

 Båten kom och hämtade oss och lämnade oss vid vår brygga.

Alla är så gulliga. Här är Maria, som jag gick på samma fotbollskola med i sexan; Norrtulls BK. Och så Milla, som bor i Finland vanligtvis.                            

1 reaktion på ”Montenegro”

  1. Jo, jag håller med om att det är vackert, men ingenting skulle kunna få mig att lämna Sverige den här tiden!
    Sedan jag lämnat mitt lärarliv lämnar jag inte landet under sommaren heller (Förr var ju loven den enda tiden man som lärare kunde åka utomlands) Nu suger jag i mig vår, sommar och höst,först i oktober sådär börjar jag fundera på utlandsresor…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *