15 procent på Moonsun

Det är nåt med tiden. Visst går den fort?

Nu i dagarna, för tio år sedan startade mitt favorit hudvårdsmärke av alla, nämligen Moonsun.

Jag har hängt med nästan sedan dess. Det var min kompis Anna som fick mig att gå dit. Hon var helt lyrisk när hon pratade om den lilla hudvårdssalongen. Så, det började med att jag skriva en artikel för Amelia, tror jag det var, om allt man kan göra för att motverka, få bort rynkor och åldrandet utan att använda kniven, eller spruta in giftigheter i ansiktet, som botox till exempel. Jag bokade in en tid på salongen. Jag träffade Mia och Jenny i deras fina lokal som då hade i Gamla Stan. Gjorde en hel kur med lpg-behandling och de smörjde mig med alla fina krämer och oljor och ja, jag blev kär direkt. Sedan dess har jag inte varit otrogen. Är så nöjd. Allt luktar så gott och känns så rätt och friskt och snällt mot huden.
Idag onsdag 23/4 och imorgon, torsdag 24/4 har du 15 procent på Moonsuns webshop. 
När du gör din beställning skriver du in 10 år i kampanjrutan. Glöm inte det.

Läs den här artikeln  så intressant om missbruk och belöningssystem. Undrar varför jag la in den länken här… Men, jo, jag kanske belönar mig med moonsuns krämer och oljor, som en missbrukare 😉
Men som frågan jag ofta får på mina knipworkshops; Kan man knipa för mycket?
Nej, det kan man inte, och jag tror inte heller att man kan missbruka bra krämer och oljor med fina ingredienser.

Nu kom jag på varför jag la ut den här länken. Ni vet ju hur jag skrivit om sockret. Vilken bov det är. Att vi borde kräva sockerskatt. Läste ni Expressen i helgen?Här läs min kloka kompis  Kickis blogg det var nämligen henne de intervjuade i Expressen om sockret. Vi äter mer socker än någonsin. Socker är en av de viktigaste handelsvarorna i världen. Det är också en av de råvaror som får mest jordbrukssubventioner. Är inte det konstigt?
Idag vet vi att socker är knark. Går direkt på vårt belöningssystem, men det är inget bra missbruk. Socker är inte bra. Tänk om det finns en plan bakom det?
Tänk om det är ett sätt att göra oss alla till missbrukare.
Jag säger bara juica grönt, ta bort gluten och ditt sockerbehov kommer att minimeras.

0
0