fredag och fotgott

Idag sprang jag runt på stan för att fixa inför resan på måndag. Jag och Anneli åker på jobbresa till Gran Canaria. Ska plåta några jobb och planera lite kommande jobb. Jag kan tycka det är svårt att vara vegetarian på gränsen till vegan, så mycket jag kan just när man är på resa. Så jag åkte till Gryningen för att köpa proteinpulver och misosoppa. Och lite mighty green. Och kokosolja såklart. Nu känns det lättare att åka. Jag blev så glad när jag kom in på Gryningen, titta vad fint de ställt upp min bok.

Jag får så mycket mejl om boken. Jag är så glad. Nu har Frisk och strålande hy legat etta på bokus trendlista i flera veckor. Jag är så glad. Så tacksam. Kolla här

Hann inte gå på fotvård i veckan. Brukar få till det lite då och då. Sådan lyx. Särskilt om jag ska ha en workshop. Som yogalärare vill man gärna ha fina fötter. I morgon ska jag till Karlstad och ha Knipworkshop och på söndag ska jag ha en i Stockholm. Då vill man gärna ha fina, mjuka fötter och gärna filat lite på naglarna också. Jag är inte så bra på just det där med nagellack. Men smörja är jag ganska bra på. Så ikväll har jag legat i badet. Skrubbade fötterna med moonsuns bodyscrub efter att jag skrubbat hela kroppen. Sen blev det mandelolja så där så det dryper. Och nu när Lets dance ska börja ser fossingarna ut så här:

Jag har smörjt med BeeswaxOil och trätt in fötterna i Pinos färgglada bajspåsar. Så en lagom tajt strumpa på det, så blir det som en turkisk bastu. Varmt och svettigt. Tänkte låta påsarna sitta på ett par timmar, så att alla gottigheterna åker in i huden och mjukar upp trista hälar och torra fötter. Fötterna blir så mjuka efteråt.

1 reaktion på ”fredag och fotgott”

  1. Synd att du inte bor närmare mig, så hade jag kunnat ge dina fötter en skön omvårdnad, medicinsk fotvårdsspecialist som jag är. Men du fixade ju det jättebra själv. Bra!
    Ha en bra dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *