ta hand om hjärnan


När jag skulle boka in mina rehabiliteringsveckor på Vidarkliniken, så sa jag till dem: Förra gången fick ni ta hand om min kropp, den här gången ska ni få ta hand om min hjärna.
Och precis så känns det. Tänk att ha haft cancer och allt man vill är att må bra. Men fortfarande har och känner man av sviterna efter den hårda behandlingen. För mig har den här tiden efter cancerbehandlingarna varit som ett jobb för mig.
Jag vill bara må bra och jag ägnar så mycket tid (och pengar)till att ta hand om den här kroppen. Men huvudet måste också ha sitt.
Har haft så ont i min högra axel, nästan som om det är cementerat. Så jag började gå på AAA-kliniken igen i måndags. Så idag, var nästan gråtfärdig när jag kom in.
Så satte LarsOlof en nål i vardera fot och hela jag blev mjuk och lugn. Så otroligt. Som om allting försvann. Tydligen är det binjurarna och att jag skapar min smärta själv genom oron och stress. Tänk vad huvudet kan skapa kaos.
Men som LarsOlof sa med ett skratt: En nål behöver mästaren sätta.
Så nu fattar jag hur bra han är.
För han är en mästare. Den bästa akupunktören jag någonsin träffat. För han behövde bara sätta en nål.
Och tänk om Bot-avdraget går igenom vid valet och om vi inte låter Läkemedelsföretagen sätta krokben för det, så lovar jag att vi är många som kommer att bli friska. Mer om botavdraget

Så nu ska jag försöka lugna min oro, stilla mina tankar. Inte hamna i stressen. Utan bli mer ”Go with the flow”. Det är inte lätt, men det ska bli mitt motto.