im a luckylucky girl

Fylla år. Oj, för mig är det alltid en liten lätt ångest. Någon sorts oro att inte bli firad, liksom bortglömd. Men bortglömd var verkligen det sista jag var. Kändes som en kavalkad av uppvaktning hela dagen. Och som började i arla morgonstund med att Ray sjöng för mig tidigt och hade bästabästa presenten.
De här fina gummistövlarna som jag suktat efter varje gång vi varit inne i den där äventyrsbutiken, vad den nu heter. Han hade tydligen lyssnat varje gång jag sagt; ”Åh, vilka fina, såna vill jag ha.”
Nu känns det som att hösten kan bli mysig med mina fina gummistövlar. Det är klart att det är mysigt med hösten, tända ljus och vara nära varandra, liksom hemma.
Men den här sommaren gick så fort.
Hade så gärna velat stanna kvar i sommarland ett tag till.

 Även insidan på gummistövlarna är fin, och undersidan. De är fina rakt igenom Lycka.

 Sen var det frukostdrinken, den gröna. Den jag dricker varje morgon. Gör det ni med, testa ett par veckor. Man blir så glad och stark av den.

 Mamma och pappa kom förbi, tänk att de varit gifta i 60 år

Och min mamma ”som spar hon har med allt”, gav mig det här fina armbandet som varit en släktings och som är från 1830. 

Sen kom min bror och systerdotter och vi avslutade dagen med thaimat, som jag önskat mig, på en sån här dukning hemma hos mamma och pappa. Ryska vackraste linneduken jag vet, med likadana servetter.

Och kanske det allra roligaste, med mejlen kom också ett kontrakt för påseende. Den här bloggen blir bok. På måndag ska jag på möte till bokförlaget. Jippie, jippie

Gårdagens horoskop, känns lovande.

Im such a luckylucky girl.

Och som grädde på moset, visste ni att 8/8 är en speciell dag, för det är nämligen Internationella orgasmdagen

0
0