försök inte ta mitt hjärta

Försök inte.
Försök inte ta mitt hjärta.
Du har tagit mitt högra bröst, men mitt hjärta släpper jag inte.
Jag har haft hjärtesorger. Gråtit mig till sömns på natten för att kärlek inte fungerat, varit fel, ofas eller sorgset. Jag har låtit mitt hjärta nära såna som inte vill. Jag har släppt in fel personer i mitt hjärta. Människor som inte velat mig väl, de hara bara velat ha. Ta min energi. Jag har Låtit de skövla runt. Inte tagit hand om, för att jag trott att mitt hjärtas kapacitet varit obegränsat.
Jag vet nu, att så inte är.
Mitt hjärta är skadat.Trött
Inte i fas.
Men det har kärlek.
Jag gråter inte om natten för att jag inte är älskad tillbaka. Jag gråter för att jag känner kärleken i mitt hjärta. Att den är besvarad och för att jag lärt att begränsa mitt hjärta. Inte låta folk skövla runt.
Så det här måste gå.
Snälla snälla tack för alla tips.
Ni är helt fantatiska.
Jag känner att mitt hjärta vilar i de finaste och varmaste händer.
Har fått så ofantligt bra råd och tips. Ni är underbara. Tack Emily för att du hjälpt mig att komma i kontakt med hovets egna cardiolog. Bara det, en sån lyx!
Jag kommer nu att försöka få till en second opinion av helst den tidigare nämnda. Hoppas hoppas det går. Har precis mejlat min historia och hoppas på svar.
Dessutom har min onkolog lovat att vi gör en hjärtundersökning om en månad. Tills dess ska jag se till att höja pumpen med ännu bättre mat, Q10, akupunktur och träning. Och vila.
Idag var jag två timmar på AAA-kliniken, slocknade totalt av akupunkturen. Helt slut. Men nu känner jag mig nästan som mig själv igen.
Sov inte så bra inatt. Vaknade ett och kunde inte somna förrän klockan var tre. Men sen när jag vaknade igen var det som om jag bestämt mig, igen. Jag ska kämpa. Yogade hemma på morgonen. Det måste finnas en plan för mig. 

5 reaktioner på ”försök inte ta mitt hjärta”

  1. Tigerkvinnan. Du reser dig. Igen. Och igen. Och under tiden hejar jag på från sidan. Skickar tankar och energi. Och vet att du är du, vad som än händer. KRAMAR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *