jag är i Viken

Just nu är jag i Viken. Jag har en vän i Viken hon heter Carin. Jag har känt henne i några år nu, hon är med i Knipboken, och också i ett par av dvderna i Yogaliv. Carin gick flera somrar hos mig i Båstad på Yogavita. Här i Viken har Carin byggt Sveriges finaste träningshus. Jag lovar er. det är så mysigt, så fint, så fräscht. Här finns gym, yogasal och pilates.
Och här i den här yogasalen har jag yoga i helgen. Så härligt!

Jag har inte hållit en yogalektion sedan i juni förra året och jag måste säga att jag var lite pirrig innan. Men det är så kul. Och alla som kom var och är ju så gulliga.
Vad jag älskar att lära ut yoga. Har en tre-dagars ashtangayogakurs och idag hade jag en knipworkshop på två timmar. Här har en deltagare skrivit om Knipworkshopen
Å, vad jag tycker det är kul, nästa helg har jag två knipworkshops i Stocksund, båda är fullbokade. Uppenbart finns det ett behov. Hör av er om ni vill att jag ska komma och lära ut lite knipknep, så kan ni sen ta över stafettpinnen och föra det vidare. Vad säger ni om det?

 Här har jag tagit kort på mig själv så att man också ska se ”tortyrredskapet” i bakgrunden = pilates. Jag testade pilates på Lanzarote, men i morgon ska jag testa med Carin som lärare, innan min workshop. Ser fram emot det.

 Ser ni vad håret växt, har en larvig lugg. Men här handlar det om att stå ut med en trist frisyr ett tag. Hår växer det är ju väldigt skönt. Men nu har håret blivit så långt att jag känner vinden i det. Det är en härlig känsla.

Så mysigt att Gjertrude och Carianne kom, så många somrar som vi träffats på Yogavita i Båstad.

Jag, Carin och Gjertrude tog en tur till Helsingborg och satt i hamnen.

 Och vi lyckades få in en liten marknad också. I Viken finns bästa tomaterna, Vikentomaterna helt enkelt. Köpte med mig ett gäng. Men titta vad fina och framförallt det är så goda.

Bästa låten just nu den har gått på repeat. Synd att man inte har så mycket ork längre att man vill vara uppe hela natten. Men man kan ju alltid låtsas att man är på klubb.

6 reaktioner på ”jag är i Viken”

  1. Hej!
    Vill jättegärna gå på knipworkshop hos dig för att kunna lära vidare. När har du det härnäst och var? Eller kanske du vill komma till Karlstad och hålla en 🙂

    Med vänlig hälsning Pia Holmberg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *