allahjärtansdag

   jag har nog varit för frikostig med mitt hjärta tidigare. Gett bort det till personer som inte tagit emot det eller så har jag lurat mig själv. Ibland har det tagits hand om. Så kanske det är när man söker, fast man vet att man hittade hem en gång för länge sedan, men då var inte rätt tid. Under tio års tid var mitt hjärta inte glatt, det fanns någon annanstans.
     november 1995 träffade jag mitt livs stora kärlek, mannen i mitt liv. Jag visste direkt. Jag har berättat det förr, vi hade några vändor då 1995-97. Kunde inte glömma varandra, så i maj 2008 hör min älskling av sig och i juni är vi ett par, oskiljaktiga sedan dess. Han är mitt livs hjärta.
Det härliga med nu är att vi står stadiga. Han är min trygghet. Han ger mig det jag alltid sökt, utan någon som helst uppoffring. Jag får vara den jag är. Tar inte ner mig. Älskar när jag är stark och tar plats och ser när jag är liten och ledsen. Det varmaste hjärtat.
Och han står bredvid mig och har gjort hela tiden under den här fasansfulla resan. Hållit min hand när jag varit rädd, fortsatt att älska mig, fast sjukdomen gjorde mig egocentrisk för att överleva. Jag har sett att han varit rädd och det har gjort så ont. det sista man vill är att de man älskar ska vara oroliga.
Herregud vad jag älskar, älskar min man. Och jag älskar att vara hans fru. Mrs Jones. Och jag vet att det är vi, för vi är ett par i både nöd och lust.

Så, tack alla vänner på facebook som hjälpte mig med braiga kärlekslåtar, här är min kärlekspotifylista, som jag kallar Absolute Ray Det blev lite allamöjliga, lite olycklig kärlek för åren vi var ifrån varandra och så lite annat. men mest LOVE. Kanske har jag glömt någon låt, men en spotifylista kan alltid ökas på, det är väldigt bra.

Jag önskar alla en alla hjärtans dag idag. Ta hand om era kärlekar i era liv. Och ta hand om era hjärtan. Här på Vidarkliniken sover vi med hjärtkompresser. Det är som att sova med varm bomull mot hjärtat, alldeles snällt.

och här kommer ett LOVE-erbjudande

Ni vet ju att jag är taleskvinna för bästabästa hudvårdsmärket Moonsun. Jag fullkomligt älskar deras produkter och klarar mig inte en dag utan dem. Och som grädde på moset en sån här härlig dag så får ni idag till och med 15/2, 20 procent på Love, Moonsuns ekologiska och naturliga glidmedel. Här köper ni: Love. Och ni vet ju hur mycket jag tycker om saker som har flera användningsområden. Så förutom att det kan hjälpa till att hetta och hotta upp sexlivet, låt oss kalla det EKOSEXET. (i många andra glidmedel är det skit som silikon och annat, kan knappast vara bra för våra underliv) 
Love är också världens bästa näring för hårtopparna, ögonfransarna och brynen. Dessutom är det toppen för ärret. Jag smörjer mitt korta hår varanna dag med oljan. Jag vet att du kommer att älska Love, det enda du behöver välja på är om det ska vara luktfritt eller med smak av Jordgubbe/vanilj. Gå in och beställ och skriv in koden: Alla hjärtansdag, så får ni 20 procent.

1 reaktion på ”allahjärtansdag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *