jag lever som en bebis

Jag är i himmelriket. Det är helt fantastiskt här. Känner mig som en jättebebis som går omkring i min sparkdräkt. Har bara mysiga mjukkläder och mina ulltofflor.

Det är så lugnt här. Känns som om alla som jobbar här pratar med små bokstäver. Lugnt och eftertänksamt. Ja, det är som gjort för att man ska ha möjlighet att läka, att gå in sig själv. Hitta tillbaka till sig själv. Precis det jag hela tiden känt att jag behöver. Som att bli omfamnad, länge och varmt. Jag är så ompysslad, att jag började gråta det första jag gjorde när jag kom hit. Som om jag pustade ut, släppte allt och bara tillåter mig att bli buren. Tre veckor här kommer att göra mig gott.

Jag har sovit här en natt.

 yogamattan är med
Allt är liksom ulligt och varmt. Jag har eget rum och utanför fönstret finns skogen. Just nu faller snön och det känns nästan som om jag är inne i en sån där glasbubbla som man brukar ge till barn, ni vet  en sån som man skakar så snöar det guldsnö? 
Mitt schema:
Tar tempen när jag vaknar. Vaknade av mig själv kl 5. Man har märkt att människor med cancer har låga kroppstemperaturer. Jag har alltid haft det, kalla fötter och händer. Allt här handlar om att höja temperaturen.
Yogade mellan 5.30-6.30
Tar Iscador som spruta, har bestämt mig för att ta det fortsättningsvis. Det kommer att kosta, men det kommer att hjälpa mig.
8.00 Frukost
11.00 Målning
12.30 Lunch
13.30 Lunchvila, vilket betyder att man får ett värmeomslag kring levern när man ligger i sängen. Man sover mycket gott på det. Man får också ett örtpaket mot levern som ska stimulera den stackaren som fått så mycket stryk i och med cellgifterna. Man bäddas om som en bebis.
15.00 Läkeeurytmi, så fint man rör sig till dikter. Och man har små eurytmitossor på sig. Jag har lovat mig själv att vara helt öppen för alla metoder, varför ska jag annars åka hit? 
17.00 middag
18.30 fot och benmassage. Helt underbart, blir insmord med en så godluktande och just snäll kräm. Efter det vilar man en halvtimme
20.30 får jag en ört/guld kompress för hjärtat, som jag sover med hela natten
 Min hjärtkompress

 Min medicin, som ska hjälpa min lever att avgiftas och hjälpa till med matsmältningen
Jag kommer också få helkroppsinsmörjning med en örtblandning, som ska passa mig. Det ser jag väldigt fram emot.
Tänk om den här vården och den vanliga skolmedicinen kunde samarbeta?! Hur fantastiskt vore inte det. I Tyskland gör man det, när ska vi bli så kloka i Sverige, att vi också gör det. Att vi som tror på både och, en samverkan mellan två kloka former är det allra bästa för en människas tillfrisknande  också ska ha möjlighet att välja det. Jag är så tacksam att jag, för att jag tilhör rätt landsting får komma hit till Vidarkliniken. Jag bestämde mig för att börja ta iscador, det kommer att bli dyrt för mig. Men jag vill verkligen stärka min kropp. Allt handlar om imunförsvaret. Om att stärka det. Nu måste jag hitta tillbaka till det. Mitt imunförsvar, min kropp och hela jag har tagit sån stryk av alla cancerbehandlingar jag gjort. Nu ska jag se till att cancer aldrig nånsin mer får fäste i min kropp. 

5 reaktioner på ”jag lever som en bebis”

  1. Åhh, vad välgörande det kommer att bli för dig, det är du värd.Jag önskar dig en välbehövlig och skön vistelse. Har också fortsatt med Iscador men i tablettform.
    Kram/Ulla ( Ninas mamma)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *