uppochned hela tiden

Uppochned, hela tiden i känslorna. Nu har jag blivit sjuk. Nös mig igenom hela helgen och nu är det täppt och hostigt. Lite småfebrigt. Sjukdom på gång, eller på väg bort.
Men det betyder ingen träning, ingen yoga. Lugnochro-läge.
Jag är så trött på den här skiten nu.
Ett halvårs jävla prövning.
På måndag börjar strålningen. Varje dag i fem veckor. Ett jobb.
Sitta i väntsalen och vänta på att få gå in på strålningen, eftersom det är dropin som tillämpas. Kan bli väntan upp till tre timmar. Allt beroende på om alla som ska strålas väljer att gå samma tid som jag.
Allt känns så motigt.
Vill känna mig glad. Tillfreds. Se framåtrörelsen. Lita på att det blir bra.
Jag känner mig som en manet.
Genomskinlig och slemmig.
Vill ha sol och värme. Kunna bada. Hoppa i vågorna och känna sand mellan tårna.
Men, nej, jag måste vara här.
Alla åker bort men jag får strålning på KS hela julen.
Trött på alltihopa.
Vill isolera mig.
Isolerar mig.
Idag ska jag till KS, fast jag känner mig sjuk. Ska tömma bröstet och träffa kirurgen. De har haft sin konferans. Gått igenom det de opererade bort för snart en månad sedan. Fick de bort allt? Känner de sig nöjda? Är cancern borta? Eller tror de att den kommer att dyka upp igen?
Oro.
Igår googlade jag på bröstrekonstruktion.
Orkar inte titta på mer bilder.
Tappar det
Måste orka, men skulle vilja ligga i fosterläge fram till sommaren. Men nu måste jag bli frisk. Ska åka till Vidarkliniken på torsdag. Måste vara frisk då. Måste.

5 reaktioner på ”uppochned hela tiden”

 1. Ja visst är det upp och ner hela tiden. Efteråt kommer det att vara så med. I går satt jag och grät hos min psykolog för ett jäkla samtal från skolan igen. Hon tröstade mig. Sa att jag är stark. Att jag fixar det.
  Det är du med Karin. Stark som vågar må dåligt ibland.
  Googla inte mera. Det blir man bara dummare av.
  Värme Kram

 2. Alla åker inte bort alla är inte heller friskare än du så andas och låt det ta den tid det tar.negativt tänk= tar ännu längre tid! Snälla du var glad att du lever och få möjlighet att bli opererad! Tyvärr hårda ord men ibland måste man sansa sig !
  Du har ju inte haft en förkylning på hela tiden!
  Var glad att den kom nu inte tidigare då hade du fått vänta längre på operation.

 3. Hejsan Karin!
  Jag kikar in här, men skriver inte alltid en kommentar. Jag tycker du är stark som kämpar på och orkar skriva om din sjukdom och ditt liv just nu. Jag började blogga året efter jag blev sjuk, bloggnadet är givande, men kan ibland vara stressande också.

  Att det går upp och ner är inte konstigt, det är en tuff tid du går igenom och ibland undrar man att man orkar så mycket som man gör. Du fixar det här, men det är tufft. Vid den här tiden för fyra år sedan firade vi att jag blivit färdigstrålad.(32 ggr)Jag var så trött efter alla behandlingar och jag hade brännsår, men de läkte väldigt fint till slut.

  Ta hand om dig, du är en kämpe!

  Kram Susanne

 4. Sänder all tänkbar styrka till dig! Hoppas du lyckas kurera dig snabbt! Tips även om du inte bett om det. Hör om tider när det inte är lika mycket folk. Jag hade strålning på en maskin med öppna tider vilket gjorde att jag kunde välja tider själv. En hel del gånger var jag först på morgonen när de öppnade o då var det bara in o ut o sen var det klart. Jag pendlade mellan Norrköping o Linköping o lyckades ta samma buss hem igen.
  All lycka från en läsare iNorrköping

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *