hampaolja

Sedan jag blev sjuk har jag fått en massa tips om hur jag ska bota min cancer. Många bra tips, en del lite småtokiga. Jag har fått sålla rejält och istället försökt att ta det som känns rätt för mig. Det är verkligen ett heltidsjobb att bli sjuk i cancer och jag kämpar varje dag med att bli frisk, både i kropp och själ. Att äta rätt, tänka rätt, vara snäll mot mig själv, träna, förlåta mig själv för sånt som jag inte gjort så bra, försöka se framåt, hitta rätt i tillvaron, inte döma mig själv eller andra, lita på min magkänsla, älska så mycket jag kan, hitta positiva stråk i det som verkar omöjligt, gråta ut sorgen, leka mer, ja, listan kan göras lång, men i första hand försöka leva det liv jag vill leva.

Alla de här tipsen jag fått, ibland blir det så klart lite för mycket. Ett av många tips jag fått är hampaolja eller cannabisolja. Vad är skillnaden egentligen? Någon som vet?

Här har de skojat lite med rosa bandet och gjort ett rosa marijuanablad. 
Jag är emot droger på alla de sätt. Och tycker nog att alkohol kan räknas in i droger, eftersom alkohol kan förstöra så mycket för människor. 
Men om cannabis kan bota cancer… Vad tycker ni? Vad tror ni? Jag är lite intresserad av hampaoljan och ska gå ner till hälsokosten och se vad de säger. Någon som använder det? Vilken hampaolja är i så fall den bästa?

sv.wikipedia.org om Hampa

7-aring-far-cannabis-varje-dag-hjalper-mot-cancer

Här är en timmes film om cannabisoljans fantatiska egenskaper: En liten film

3 reaktioner på ”hampaolja”

  1. Hej Karin. Jag hoppas du vill se den här 12 minuters-nyhetsuppslaget. Jag vet några som gör och har gjort såhär. Svälter ihjäl cancercellerna genom att nolla kolhydraterna helt under en tid. Kallas ketogen kost. Eller nollkolhydratkost med mycket av naturligt fett. Det är ganska logiskt, det är alltså en anti-inflammatorisk kost, och vad kunde passa bättre än just det mot inflammatorisk cancer? Jag är båda arg och ledsen att cancerläkare inte kan eller ens vet det här med att cancerceller måste ha socker/kolhydrater för att överleva. Borde vara obligatorisk information till alla cancerpatienter, så att man kan välja. Jag hörde när Malou intervjuade skudskytten Björn Ferry. Hon frågade honom hur han kom in på lchf. Han berättade då att det var hans bror som fick en hjärntumör och tog reda på vad han själv kunde göra för att maximera sina chanser att överleva. Det blev då en ketogen kost. Jag skulle själv äta såhär om jag drabbades av cancer, äta gräsbetat kött, fisk, ekoägg, skaldjur, äkta smör, ghee, kokosolja, olivolja och supplementera med exta högdos D3-vitamin. Jag äter redan lchf och tar högdos D3 vitamin med lite hjälpvitaminer och mineraler för att hjälpa kroppens upptag av D3. På detta sätt slipper jag mina årliga vinterdepressioner och äter cancerförebyggande, vi har bröstcancer i släkten så jag hoppas jag kan hålla mig frisk på så vis. Jag är också arg och ledsen över att läkarna inte informerar cancerpatienter om vikten av att ta D3- tillskott. De patienter med störst och aggressivaste cancertumörer har också den största d-vitaminbristen! Alla nordbor har d-vitaminbrist, det är ett faktum, som medför stora hälsoproblem och sjukdomar. Vi bor långt från ekvatorn och har endast möjlighet att bilda d-vitamin under juni, juli och augusti i Sverige om vi är ute lättklädda ca 30 min för en ljushyad person, utan solskyddsfaktor men utan att bränna sig, mitt på dagen, när solen står högt och vår skugga är kortare än vår längd. http://www.dietdoctor.com/cbs-using-a-ketogenic-diet-to-starve-cancer

  2. En stor vittnesbörd jag måste dela med alla cancerpatient i världen jag trodde aldrig att de skulle kunna vara någon fullständig botemedel mot lungcancer eller någon cancer, jag såg människors vittnesmål på bloggar om hur doktor Raymond cannabisolja förde dem tillbaka till livet igen jag var tvungen att prova det också och du kan inte tro att på bara några veckor jag började använda det alla mina smärtor slutar gradvis och jag var tvungen att lämna utan droger doktorn gav till, just nu kan jag berätta att några månader nu har nit hade någon i smärta och jag har bara gick för text förra veckan och läkaren bekräftade att det inte finns några spår av någon cancer igen, ära till Jesus för att leda mig till det äkta doktor som heter Raymond Wallace jag är så glad som jag delar detta vittnesbörd, min råd till dig som funderar på att deras finns något botemedel mot cancer, bara att kontakta och få oljebehandling från doktor Raymond prova och du kommer inte att ångra det eftersom det verkligen fungerar, och här är hans e-post (dr.raymondcannabisoil@hotmail.com)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *