turbandax snart

Dagsform: Hm, märkligt men vaknar visst alltid innan kl 4, huvudvärk som bara den. Det dunkar hårt hårt, släpper inte, inte ens med alvedon. Jag inbillar mig att cellgifterna är uppe i hjärnan och jobbar just nu. Men vad vet jag? Hade svårt att somna om. Gick och yogade och min kropp var så lätt, gjorde stående bryggor och andra serien. Huvudvärken släppte under yogan, men är tillbaka som en mössa.

Och apropå mössor. Snart rakar vi oss, så jag roade mig med att knyta turban. Nu ska jag ta fram turbankvinnan i mig, och kanske ta hjälp av någon som är bra på att knyta läckra uppsättningar. Fick en fin video med Melody Gardot skickad till mig, hon har såna där lite mer nonchalant knutna turbaner. Såna vill jag lära mig att göra. Tur att jag har en yogastudio full med sjalar, så jag kan verkligen vraka runt bland färgranna sjalar.

Här är en redan färdigknuten, lite mer östermalmstant-aktig turban, men bra dagar man inte riktigt hinner…

13 reaktioner på ”turbandax snart”

 1. Vet inte om du får kortison…men jag läste för några dagar sen att anledningen till att jag vaknade kl 4 var just att kortisonet var aktivt då.
  Man lär så länge man lever!
  Det är skit koolt med turban.
  Så det så!

 2. Så fin du är!
  Och att vakna vid olika klockslag säger min TCM-läkare att det hänger ihop med organ som är verksamma vid olika klockslag, kl 04 i vargtimmen då är det njurarna, där kroppen härbärgerar rädslor. Men det behöver ju inte stämma för dig, men för min egen del har det gjort det. Kramar

 3. Turban är så snyggt!
  Inspirerade lilla Olivia, 6 år, för några dagar sedan till turban. Hon hade aldrig sett det förut, men sprang lycklig omkring i turban efter duschen i en vecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *