samlar på bra dagar

Dagsform: Bra. Sov mellan kl 22 och 04. Viktigaste timmarna enligt ayurvedan. Hade lite ont i öronen och halsen, men lyckades somna om och vaknade halv sex igen. Drack citron utblandat med ghi och honung och gick till yogan. Håret har ännu inte rykt, men det blir tunnare och tunnare.

Bästa linnet, som jag köpte i Mysore när jag var där 2003, tror jag det var. 

Guruji, ashtangayogans grundare. Vad glad jag är att jag träffat honom.

Just nu tänker jag att jag samlar på bra dagar. Dagar som är lugna. Dagar jag inte har så himlans ont, eller känner mig orolig. Dagar när jag typ nästan glömmer bort att jag har cancer och att allt är som vanligt. Igår och idag var en sån dag.
Bra dagar.
Igår yogade jag hemma halva första serien i ashtangayogan och idag gjorde jag det jag gör i andra serien; kapotasana, pincha och bryggor och stod på huvudet. Skulderstående kan jag inte göra, det känns jätteobehagligt pågrund av porten som jag har inopererad. Men jag blev så himla glad att jag kunde göra bakåtböjningar.
Som jag längtat, som jag längtat.

5 reaktioner på ”samlar på bra dagar”

 1. Fint! Själv har jag en ljuvlig kväll på Utö utan barn. Soligt och stilla. Lite nervös för natten då jag misstänker kristallsjuka pga läskiga yrselattacker i natt då rummet bara snurrade. Men det är i så fall inget farligt, om det inte är något annat. Tänker på dig och hur man glömmer vikten av att vara frisk. Och hur förfärligt skört livet är. Kram Karin. Hoppas imorgon blir ännu bättre <3

 2. collect the good, pass the less
  suck the fruit, feel the root

  you stand strong, life is long
  take the test, leave the rest

  you are here, this is now
  walk the walk, you know how!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *