en bra dag

Idag har varit en bra dag.
En dag när jag faktiskt nästan glömde bort att jag är sjuk. Dagen har känts mild och varm och lätt på nåt sätt.
Jag gick upp tidigt, trots att jag sovit oroligt i natt. Det är kanske inte så konstigt att sömnen blir orolig.
Yogade. Gjorde hela första serien, inbillar mig att inga utmaningar ska göras utan bara lugn och stärkegivande, energivande yoga. Så jag gör första serien, försiktigt. Och jag andas försiktigt. Jag låter inte som en dammsugare, utan bara lugn och jämn andning, så gott det går.
Och jag kände mig stark och lite glad när jag vandrade Köpmansgatan fram till min studio och tillbaka hem.
Karolina, som jag lärde känna i Goa i vintras har kommit hit till Båstad tidigare än planerat och hon kommer ta över all yoga på Yogavita i sommar. Hon bor här hos oss i rummet som vi kallar ”Petri-rummet”, och det känns nästan som att vara på retreat.
Det är som att allt faller på plats. Blir bra. Blir som det ska och måste bli.
Idag cyklade jag och lilla familjen ner till det vi kallar hundstranden här i Båstad och jag låg i bikini med fötterna långt ner i sanden.
Varm sand.
Jag älskar sandstränder. Flera av mina barndomssomrar har jag promenerat längs södra Gotlands stränder. Favoriten var alltid Austre.
Nu är min favorit Hundstranden. I vattnet är det fullt av tång och man måste akta fötterna för vassa snäckor.
Skåne har så fina stränder, långa sandstränder och inga människor.
Bara vi på en lång strand.
Jag laddar nu, alla mina batterier. Allt jag har.
Försöker stärka mig med värme och skratt. 
Jag har också pratat i telefon med Stefan Einhorn. Jag är så omhuldad i det här och jag är så tacksam för att jag har världens bästa familj och de allra bästa vänner. Vänner som ordnar att jag kan ringa cancerspecialisten numero uno. Att prata med Stefan Einhorn gjorde att allt kändes lättare. Som att jag kunde kränga av mig en hundkilos ryggsäck. Han säger att jag har den bästa vården nu, att jag har hamnat helt rätt. Så jag litar på honom. Litar på att allt ska bli bra. Och som onkologen och kirurgen sa; Vi ska bota dig.

10 reaktioner på ”en bra dag”

 1. Hej Karin! Sänder dig läkande kraft från en som gått igenom 8 veckors
  Behandling i Lund. Du kommer att få en fantastisk hjälp av sjukvården och med den positiva kraft du har inom dig så fixar du detta.
  Jag tänker på dig.
  Kram från Bertzy i Båstad

  1. Karin.. Du tyck få all kraft och bästa hjälp som finns.Det är något som måste kännas tryggt. Min Älskade mamma blev behandlade av. Nina och Jerzy Einhorn. Stefans föräldrar.. Bara att läsa dina rader nu känns så positivt

   .kram

 2. Sökte efter en dikt och hamnade här hos dig…har varit här på din fina blogg förut men det var ett tag sedan…har ofta yogat till Viveca och dina yoga skivor och det har gjort mig gott. Läser att du är sjuk… kan bara tänka mig hur du har det just nu…jag skickar dig massor av positiv kraft & styrkekramar. Jag måste bara berätta att jag såg inlägget om Skeppsmyra nedan. Jag har varit där sen jag föddes, har landställe i den gamla fiskebyn alldeles i närheten. Det finns massor av underbara platser som du kan hämta kraft på.

  Varmaste tankar till dig!

  Hanna

 3. Vad härligt att du har kraft att njuta av alla de fina ögonblicken!
  Jag är övertygad att du klarar det här, på det bästa sätt du kan. Du har så mycket inneboende kraft, orkar vara så öppen och ärlig.
  Massor av styrkekramar, kärlek och ljus till dig och dina närmaste.
  Helén v-ås

 4. Hej Karin, sökte efter yogaböcker och hamnade rakt in i din blogg. Tack för att du delar med dig av dina funderingar, känslor och upplevelser. Modigt och generöst! Varma tankar till dig och din familj.

 5. Tänker mycket på dig och blir glad att du haft ett bra samtal som kan göra dig lite lugn och glad för att du tänker så rätt med att samla på allt som är fint och kärleksfullt nu. Fortsätt att känna tillförsikt Karin! De ska bota dig och det kommer gå bra! Kram Cajine

 6. Karin, all kraft och kärlek till dig! Om det finns dagar som läker så tror även jag att detta är en av dem. Cecilia J

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *