en bra dag

Idag har varit en bra dag.
En dag när jag faktiskt nästan glömde bort att jag är sjuk. Dagen har känts mild och varm och lätt på nåt sätt.
Jag gick upp tidigt, trots att jag sovit oroligt i natt. Det är kanske inte så konstigt att sömnen blir orolig.
Yogade. Gjorde hela första serien, inbillar mig att inga utmaningar ska göras utan bara lugn och stärkegivande, energivande yoga. Så jag gör första serien, försiktigt. Och jag andas försiktigt. Jag låter inte som en dammsugare, utan bara lugn och jämn andning, så gott det går.
Och jag kände mig stark och lite glad när jag vandrade Köpmansgatan fram till min studio och tillbaka hem.
Karolina, som jag lärde känna i Goa i vintras har kommit hit till Båstad tidigare än planerat och hon kommer ta över all yoga på Yogavita i sommar. Hon bor här hos oss i rummet som vi kallar ”Petri-rummet”, och det känns nästan som att vara på retreat.
Det är som att allt faller på plats. Blir bra. Blir som det ska och måste bli.
Idag cyklade jag och lilla familjen ner till det vi kallar hundstranden här i Båstad och jag låg i bikini med fötterna långt ner i sanden.
Varm sand.
Jag älskar sandstränder. Flera av mina barndomssomrar har jag promenerat längs södra Gotlands stränder. Favoriten var alltid Austre.
Nu är min favorit Hundstranden. I vattnet är det fullt av tång och man måste akta fötterna för vassa snäckor.
Skåne har så fina stränder, långa sandstränder och inga människor.
Bara vi på en lång strand.
Jag laddar nu, alla mina batterier. Allt jag har.
Försöker stärka mig med värme och skratt. 
Jag har också pratat i telefon med Stefan Einhorn. Jag är så omhuldad i det här och jag är så tacksam för att jag har världens bästa familj och de allra bästa vänner. Vänner som ordnar att jag kan ringa cancerspecialisten numero uno. Att prata med Stefan Einhorn gjorde att allt kändes lättare. Som att jag kunde kränga av mig en hundkilos ryggsäck. Han säger att jag har den bästa vården nu, att jag har hamnat helt rätt. Så jag litar på honom. Litar på att allt ska bli bra. Och som onkologen och kirurgen sa; Vi ska bota dig.

2
2