knip

Så då kan jag förtälja att min nästa bok kommer att vara en bok om att knipa. Den riktar sig enbart till kvinnor. Och då inte enbart yogaknipet, utan ett knip som är hela vägen och som man kan hitta inom olika träningsformer, men som är livsviktigt för kvinnor. Och som jag önskade alla kvinnor ägnade lite mer tid åt. För det är så viktigt.
Så ni kommer att få en massa kniptips.
Och för att få med er, vore så kul, intressant, spännande att få höra era kniphistorier.
I vilka yogaställningar/ställningar kan ni lättast hitta knipet?
Har det ändrat sig i kroppen, har du fått bättre rygg, har knipet motverkat inkontinens?
Har du fått skojsigare sexliv och starkare orgasmer? Allt är av intresse? Och har du kanske träffat på någon som var extra bra på att förklara knipet, en sjukgymnast, barnmorska, gympaledare? Ge mig tips. Allt, precis allt är av intresse.
Och glöm inte att knipa.
varje dag, varva med korta knip till längre, både de där du håller kvar knipet lite längre. Men också knipet längre in, det som växer sig och blir core.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *