lite som en förvuxen bebis

men väldigt, väldigt glad. Ja, ni ser ju. Här poserar jag lite för min man. Han säger att jag ser gullig ut, men jag vill nog mer att han ska säga att jag ser ut som en balettdansös. Men det gör jag inte, och det vet jag. Alltså, hur kul är det inte att dansa klassisk balett. Och nej, det ser inte bra ut, jag ser ut som en förvuxen bebis. men man måste ha de här kläderna. Tajtsen ska vara ljusa och man ska ha en dräkt så man kan se, svanken, ryggen, skulderbladen och nacken. Därför måse håret vara högt uppsatta. Men vilken träning. Jag rekommenderar alla lite balett i sina liv.

3 reaktioner på ”lite som en förvuxen bebis”

  1. Du ser PRECIS ut som en balettdansös. Det ska jag bli i nästa liv. Om jag inte blir barnmorska. I min första bok Millans äventyr beskriver jag ett av mitt livs stora besvikelser. Då jag inte fick bli balettprinsessa utan mus på den första uppvisningen.

  2. Pia Poppelin

    Prima Ballerina! Åh, vad kul att du verkligen börjat dansa igen! Måste tillstå att jag blir lite sugen – verkar vara riktigt skön träning. KRAM!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *