Anmäl dig februarikurserna

Kom och var med helgen 11-13/2 på Yogavita
Hej alla yogisar,
det finns platser kvar på helgkursen i februari. Jag erbjuder både ashtangayoga och yinyoga. Du kan gå båda kurserna med fördel. Läs mer på www.yogavita.se

Kurs 1 – Ashtangayoga för nybörjare:
Fredag 11/2 kl 17.00-18.30
Lördag 12/2 kl 10.30-12.00
Söndag 13/2 kl 10.30-12.00
Pris: 550 kr
Dropin: 225 kr

Kurs 2- För dig som vill utveckla din Ashtangayogaträning till mysore:
Fredag 11/2 kl 19.00-21.00
Lördag 12/2 kl 08.00-10.00
Söndag 13/2 kl 08.00-10.00
Pris: 600 kr
Drop in: 225 kr

Kurs 3 – Yinyoga
Lördag 12/2 kl 16.00-17.30
Söndag 13/2 kl 16.00-17.30
Pris: 400 kr
Drop in: 225 kr
Yinyoga är en lugnare form av yoga. Yinyogans metod är mer långsam. Man stannar länge i positionerna, låter musklerna slappna av och på så sätt sträcks bindväven runt ben, leder och organ. Såväl rörlighet och smidighet ökas, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas. Den här yogaformen ersätter inte andra yogaformer, utan är mer som ett komplement till dem. Så du kan ta kurs 1, eller kurs 2 och Yinyogakursen och göra ett eget lite yogaretreat!!!

Anmäl dig: yogavita@telia.com eller via tel: 073-4198819

Om shanti Karin Björkegren Jones

5 reaktioner på ”Anmäl dig februarikurserna”

 1. Karin, försökte mejla dig men lyckades inte… blev nåt´ konstigt när jag skulle vidare.

  Nåväl; jag skulle vilja ställa en fråga som känns lite fånig; men som jag faktiskt gått o funderat på:

  Jag har stött på dig i lite olika yoga sammanhang o slagist av att du ser så strålande & fräch ut. Snygg helt enkelt 🙂 Jag har yoga-filmerna som du spelade in med Viveca för 7-8(?) år sedan och har inte du blivit snyggare under dessa år? Kanske inte helt vanligt att bli snyggare efter 40… MEN det jag undrar; tycker du att du kan se samma sak hos fler? Att yogan faktiskt kan göra folk "vackrare"? VET att det är andra drivkrafter än att bli snygg som gör att man yogar; men är ju inte helt fel om man liksom kan få det "på köpet" 🙂

  Hälsningar Susanne

 2. Haha Susanne, vilket gulligt meddelande. tack. Hm, vad ska jag säga, men jag mår bättre nu än jag någonsin gjort. och mycket tror jag är yogans förtjänst.
  Och när man mår bättre, blir man gladare och när man är glad uppfattas man positivt.
  Jag tycker faktiskt själv att jag blivit snyggare 😉 Men för mig handlar det mer om att jag gillar mig själv, jag mår bättre och jag är liksom inne i en mer positiv spiral.
  Och ja, jag ser det på elever som "satsar" på yogan. Att yogan på något sätt gör att de lyser. Jag tror ju på yoga 100 procent. Kram

 3. Karin; tack för fint o inspirerande svar!

  Om man ska försöka kvantifiera en "satsning" på yogan; vart hamnar man då; 4 ggr i veckan, 5 ggr? Eller beror det – som allt annat – på…

  Hälsn
  //Susanne

 4. Jag vill ju inte att någon ska känna att yogan känns stressande, eller ett extra stressmoment i livet. Allt har ju sin tid, och har man inte för tillfället tid med yoga, så får man väl stila sig tills det finns tid. en gång i veckan är bättre än ingen gång i veckan. Två gånger ännu bättre. Så förstår du säkert. Man ska alltid ha en vilodag i veckan i alla fall. Så aldrig mer än sex dagar. Men jag skulel föreslå att om man inte har tid, så kan man gå en gång på klass. Sedan kan man göra solhälsningarna. tar typ en kvart att göra. Och en kvart borde man kunna få in nån gång under dagen. Hur låter det tycker du?

 5. Karin, tack för svar. Låter trösterikt! Är justt inne i en-dåligt-samvete-för-jag-inte-yogar-så-ofta… Små barn, hysterikst krävande jobb, hus, sjuka gamala föräldrar lämnar helt enkelt inte så mkt ledig plats. Så dina ord landade precis rätt.

  En av mina svårigheter är att om jag inte får till ett fullt pass på 1,5h på morgonen- hemma eller på shala – eller efter jobbet – så blir det ingenting. Istället för att göra lite, aldrig så lite – just i denna stund.

  Kram!
  //Susanne

  PS har du ingen forts Mysore i Sholm? DS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *