så var det dags

were ever i lay my hat, becomes my home.
Haha jag blir nästan lite rädd, hur lätt jag anpassar mig. Hur lite jag behöver för att må bra. Ett par t-shirtar, två collegetröjor, ett par jeans, mysbyxor, en varm jacka, lite trosor, strumpor och yogakläder.
Hur snabbt det går för mig att bygga upp ett litet hem, där jag känner mig hemma. Ibland vet jag inte om det är bra eller dåligt att vara så där anpassningsbar.
Men nu har jag levt Båstadliv i tre veckor. Gått Köpmansgatan fram och tillbaka till min studio. Hade inte räknat med att så många skulle komma på helgkursen. Två åkte från Halmstad, en från Lysekil, en från Göteborg, två från Helsingborg och så Viken. Förutom de redan Båstadbosatta.
Jag är tacksam och glad.
Jag älskar min lilla studio här. Till och med älskar att gå upp fem på morgonen och strosa gatan fram med Pino vid min sida. Hinna med lite egenyoga innan klasserna.
Tänk att livet får vara så här bra.
Sådan lyx att jag får ha både och. Jag får bo både i sthlm som jag älskar, där också mina älsklingar bor. Och så får jag vara i Båstad, där jag trivs så bra.
Men nu är det dags att lämna Båstad för ett par veckor.
och våren som kommit hit. All snö har glidit ner från taken, och gummistövlarna åkte på.

3 reaktioner på ”så var det dags”

 1. Jag blir så glad av att läsa om att ditt långpendlande fungerar!!!
  Hoppas vi ses snart 😉
  Helén Vås

 2. Karin,

  glädjen & inspirationen från min helg i Båstad är stark och jag är så tacksam! Har yogat varje morgon härhemma och är härligt stolt över mig själv o känner dessutom hur himla bra jag mår av det. Det blir sådan skillnad på dagen, det är nästan lite magiskt.
  Så, jag tackar än en gång för fina yogamorgnar, vacker inspiration i ditt YogaVita och trygg guidning i positioner men även i tankar kring yoga.

  Vinterhälsning från Bohuslän
  V

 3. Helen din sötnos, kan du inte komma ner till petrikursen? Vore så mysigt att se dig i Båstad igen! Kram
  V- tack fina du som kom ända från Bohuslän och du ska verkligen vara stolt över dig själv som yogat varje morgon. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *