fitflop – get a workout while you walk

Bildtext: Det blev ett par silver fitflops.

Jag älskar flipflop – du vet de vanliga, havaianas, men ju äldre jag blir desto mindre funkar de för mina knän. Det är alldeles för platta och efter ett tag får jag ont i knäna. Vem vill ha on i knäna. Jag är så pass gammal att meningen ”Vill man vara fin får man lida pin”, inte riktigt funkar. Jag är för gammal för att späka mig, för gammal för att gå omkring och ha ont i knän, eller att mina fötter ska må dåligt. Näe, det bekväma är det enda rätta för mig.
Under tennisveckan här i Båstad, lanseras en hel del i utställningslokalerna på området. Tretorn gör inte bara gummistövlar, utan jympadojjor och snygga anorakar. Men… Äntligen hittade jag fitflopen, som jag sett en gång tidigare på en sminktjej jag jobbade med i början av sommaren. Jag tyckte inte hennes skor var särskilt snygga, men jag förstod att de måste var otroligt smarta. Tjejerna som jobbar med smink, och står ganska obekvämt över den de ska sminka, är måna om sina ryggar.
Så plötsligt fanns de där framför mig och jag köpte ett par, och har nu haft de varenda dag.
Vill du veta mer gå in på www.fitflop.com

1 reaktion på ”fitflop – get a workout while you walk”

  1. Apropå skor, vill verkligen tipsa om MBT skor, inte snygga alls, ser mer ut som båtar… mjuka och runda sulor som gör att man får parera med balansen varje steg man tar. Men så himla bra!! Jag köpte ett par förra veckan, de snyggaste, vita och ser nästan ut som vanliga träningsskor, efter att ha hört att de är så bra för ryggmusklerna bl a. Började med min 40-minuters runda första gången och har gått längre o längre, igår 4 timmars shoppingrunda i Stockholm. Får träningsverk överallt t o m i halsmusklerna!! och jag känner att mina muskler i ryggen, och speciellt ländryggen som är mitt problem, får jobba riktigt ordentligt, liksom ben o rumpa. Finns en hemsida: http://www.mbt.com Hälsning från Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *