Sommaryoga i Båstad – dags att anmäla sig

Kom och yoga med mig i Båstad!

Hej alla yogisar, sommaren närmar sig. I år är det min sjätte sommar på Dockagården, som numera är omdöpt till Yogavita. Ser fram emot ännu en yogasommar.

Det är dags att anmäla sig till kurserna, för att säkra sin plats.

Sommarschemat hittar du på min hemsida www.yogavita.se. Där kommer nyheter också att dyka upp.

I år kan man köpa sommarkort, du yogar hur mycket du vill, alla veckodagar och går du på mornarna, kan du testa hathayogan. 3500 kronor kostar sommarkortet.

Sommarshopen är så klart öppen med nya fina inköp från när och fjärran. Där kommer du också kunna köpa min dvder och mina böcker. I april i år kom min senaste bok Yoga för livet ut på Norstedts bokförlag

Namaste Karin Björkegren Jones
(Ja, jag har bytt efternamn. Jag gifte förra sommaren i Kattvik)

4 reaktioner på ”Sommaryoga i Båstad – dags att anmäla sig”

 1. Hej!

  Tack för en trevlig blogg, det som fick mig att gå in och läsa var de trevliga bilderna på din hemsida, du är helt otroligt het, imponerande att du har den kroppen efter barn och ditt antal jordsnurr!

  Mvh Larsa, 24 år

 2. anna, du är följare. Du är fin och bra!!! snart vill jag ses. det är bara snurrigt mycket just nu, men det är kul!
  Larsa, om du kommer igång med yoga, så har säkert du också en stark kropp när du är i min ålder. Du vet yoga föryngrar

 3. Mitt allra första besök härinne hos Dig, jag tassar försiktigt in och jag bara Njuter och känner mig hemma…
  Börjat min resa till mig själv, just nu inspirerad av Din mycket vackra senaste bok kombinerad med mycket "doing" alltså Yoga, dag för dag i ödmjuk tacksamhet för att få vara med och sakta känna hur en skadad, stel kropp vaknar tillsammans med själen!
  Börjar fundera på både Båstad och Goa!
  Pax et bonum! Namaste! / Lollo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *