Hel dag med yoga, frukost och spa-picnic på stranden.

Behåll sommaren i kroppen
– en hel dag med yoga, frukost och spa-picnic på stranden

När: Lördagen 15 augusti mellan kl 7.30 – 14.00

Vi börjar dagen med ett härligt morgonyogapass – hathayoga med inslag av antirynkyoga på
Hel dag med yoga, frukost och spa-picnic på stranden

Vi börjar dagen med ett härligt morgonyogapass – hathayoga med inslag av antirynkyoga på Yogavita med Karin Björkegren, som är diplomerad yogalärare enligt YogaAlliance . Efter vår klass serveras vi en härlig frukost av cafe Lyckligs Lena Mölder. Sen åker vi iväg till stranden med Lyckligs välfyllda picnickorgar för att strandSpa’a med herbalisten Lisen Sundgren, som driver Lisen Organics.

Så här ser dagen ut:

7.30 – 9.00 Hathayoga med inslag av antirynkyoga

9.00-10.00 Härlig frukost uppdukat på Yogavita

10.30 -14.00 Spapicnic

Var: Yogavita, Pomonaallen 3 i Båstad, för att sedan om vädret tillåter tillbringa resten av dagen på en härlig strand där vi spa’ar och tar hand om huden under uppsikt av Lisen. Vi tar självklart med Lena Mölders välfyllda picnickorgar

Pris: 700 kr

Anmäl dig till: yogavita@telia.com