Tankens kraft är stor, det man önskar får man

Jag är glad. Jag har hållit inne med nyheten, men nu verkar det vara klart. Jag ska åka till Norrköping och hålla föredrag för personal inom kriminalvården. Jag känner att patanjali skickar mig dit jag ska, dit man kanske bäst behöver mig. Nu måste jag hålla ett föredrag som får dem att vilja satsa på yoga för kvinnor. Yoga för män finns redan, men nu kanske jag kan få vara med och utforma en metod för kvinnliga interner. Håll tummarna för att jag ska fixa det. Tack tack alla lärare som delat med er av er kunskap och tack alla ni lärare som stöttat när jag tvivlat. Nu har jag en chans att ge nåt tillbaka. Jag är glad.

7 reaktioner på ”Tankens kraft är stor, det man önskar får man”

  1. Tack Karin, jag var med, vill verkligen jobba med yoga för våra klienter, känner att det verkligen gav mig mersmak, jag är nybörjare och känner som om jag hamnat rätt, har varit på yoga hemma nu ikväll, helt otrolig, ger mig styrka och jag bara vill förmedla det vidare, behöver mer kunskap… det kommer hoppas jag.
    Du och jag gjorde kortövningar ihop,
    kram Lena

  2. Hej lena, vad kul att det gav mersmak. Tänk vad det då kan ge en tjej som sitter inlåst. Lycka till med yogan och dina klasset och hoppas vi ses i något yogasammanhang. Kram karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *