Kurser med Karin & Lena

Så himla kul att jag kan erbjuda er kurser med fantastiska Lena Losciale, min gröna mentor. Vi kommer att hålla till i min fina lokal på Hornsgatspuckeln i Stockholm. Kurserna är exklusiva, vilket betyder att ni är bara åtta stycken. Vilket betyder att ni ges möjlighet till individuella råd. Jag kan lova att kurserna är ögonöppnande, viktiga och härliga på alla sätt. Vet ingen som är så påläst och kunnig som Lena när det kommer till holistisk och botanisk hudvård. Och i tider där sepsis verkar öka är det extra viktigt att ta hand om sin hud med snälla, rena växtoljor och inte dyra krämer från multinationella företag som inte verkar bry sig ett dugg om vår hud och vår miljö. Att göra sin egen hudvård är din bästa investering. Det kan jag lova dig.

Jag har gått flera utbildningar för Lena och är så glad och tacksam för att jag gjorde det.

Boka in dig redan nästa helg på AROMAPARFYM Gör din egen doft fri från dumt innehåll som du inte vill ha på din hals när sköldkörteln. Skrev om det i min bok BALANS NATURLIG VÄG TILL FRISKARE SKÖLDKÖRTEL Idag använder jag bara helt naturliga dofter och skapar härliga doftsprayer av eteriska oljor. ANMÄL DIG HÄR

Nästa helg håller vi också en kurs i hur man tar hand om sin hud i sol. Den är fulltecknad, men nytt datum kommer snart upp.

Missa inte helgkursen HOLISTISKA HUDVÅRDSRITUALER. Det här är verkligen en riktig investering.Missa inte den här kursen för här lär du dig verkligen hur du tar hand om din hud och vad din hud behöver. Vi lär oss att rengöra, vårda och skydda vår hud. Och med de finaste råvaror som passar din hud och som hjälper din hud att må bra, få en fin textur och skina. Anmäl dig. Du kommer verkligen inte att ångra dig: FÖR MER INFO OCH ANMÄLAN KLICKA HÄR

Och missa inte heller att jag och Lena skrivit en bok ihop REN SKÖNHET NATURLIG HUDVÅRD FRÅN VÄXTRIKET

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *