Mina nya onlinekurser

Nu har jag släppt min tredje onlinekurs på plattformen Wellbration: LYMFYOGA FÖR BÄTTRE VÄLMÅENDE Och fram till på söndag så får du 10 procent på den kursen med koden KARIN10. Den fungerar mer som en klass för dig som vill få igång flödet i ditt lymfsystem.

Men vill du veta mer om lymfsystemet så rekommenderar jag min kurs BOOSTA LYMFSYSTEMET

Trögt lymfsystem, stress och dålig sömn hänger ihop.

Här hittar du min onlinekurs YOGA FÖR BÄTTRE SÖMN

1 reaktion på ”Mina nya onlinekurser”

  1. Susan Westergren

    Hej, köpte en kurs av dig för ett par timmar sedan men har inte fått något bekräftande mejl när jag skapade konto för att komma åt kursen, det kanske tar ett tag men vill ändå flagga eftersom det kom upp på en gång att jag kunde skapa konto och att mejl skickas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *