Long time no see

En evighet sen jag skrev här. Men allt har gått i ett. Jag har haft corona, pluggat stenhårt till körkort och också övningskört, gett ut en bok och skaffat valp. Men allt, utom Corona då, är ju härligt och bra. Men bloggen har tyvärr inte uppdaterats. Men jag lovar att bättra mig. Här kommer ett härligt retreat på Muskö och en yogavecka i Skåne.

18-22/8 PÅ Sans och balans i Viken, Skåne håller jag en yoga och hälsovecka med lite av varje. Man kan gå allt och göra sitt eget retreat, men du kan också plocka ut det du vill gå på. HÄR HITTAR DU INFO OCH ANMÄLER DIG För mig är det lite av tradition att varje år åka till Viken och fantastiska Sans och balans som drivs av min vän Carin Jönsson för att hålla workshops. För dig som inte är boende i närheten så rekommenderar jag dig att göra det till en åka-bort-helg och ta in på nåt B&B eller pensionat och samtidigt passa på att njuta av Skåne i augusti som är en upplevelse vill jag lova.

26-29/8 ARBOTTNA HERRGÅRD PÅ Muskö håller jag och fantastiska Cecilia Davidsson från Curlyfoods i retreatet Boosta lymfsystemet och sköldkörteln se här LYMFSYSTEMET & SKÖLDKÖRTELN Det blir ett perfekt avslut på sommaren. Alla nivåer är välkomna. Ser så fram emot detta. Det blir yoga, fantastisk mat, andning, meditation, egenvård, eteriska oljor och jag lovar att dela med mig av allt jag kan. Du kommer att kunna köpa mina böcker och jag signerar så klart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *