#minabiverkningar

vad händer när man tystar kvinnor? Jo, absolut man tystnar, man börjar kanske till och med misstro det man känner. Man slutar lyssna på sin kropps signaler för läkaren man just träffade kanske sa de där orden ”Men det är så vanligt i din ålder.” Till slut börjar man tvivla på sig själv och det man känner. Helt krasst man har blivit medberoende. Det jag känner är inte sant. Det gör mig så ledsen och förtvivlad och arg. Hej, jag heter Karin jag är medberoende till vården.

Bara för att klargöra, jag har träffat fantastiska läkare och fin vårdpersonal. jag har också fått bra akutvård, men jag har också felbehandlats möts med arrogans och blivit klappad på huvudet på ett sätt som INTE känts bra.

Därför älskar jag Jenny Koos aka Vulverine HÄR HITTAR DU HENNE, hon får tjejer och oss äldre kvinnor att bli arga och mer och mer ifrågasätta. Jag tror ju att om vi orkar ifrågasätta gång efter gång när vi blir dåligt bemötta i vården eller anmäla biverkningar av preventivmedel och egentligen all medicinering, ja vad blir konsekvenserna. Förhoppningsvis bättre vård och bättre mediciner.

För Vi är många kvinnor som anser oss felbehandlade av vården eller kanske inte tagna på allvar. Men vi ska inte låta oss tystas när det kommer till biverkningar av medicin eller preventivmedel.

Alla biverkningar ska vi anmäla, det är också ett sätt för oss att försöka göra medicinerna mer för oss. Följ #minabiverkningar på Instagram där blir du peppad och inte tystad. Att ta biverkningar som jag har gått upp i vikt, jag är så trött, jag har ont i huvudet konstant, jag känner mig deprimerad, jag har fått jättemycket finnar, jag är så ledsen, jag har tappat all min lust, jag har tappat min livslust, min sexlust… ja du kan säkert fylla på, att ta dem på allvar är att BÖRJA LYSSNA PÅ SIG SJÄLV. Ge inte bort den makten.

Du hittar Jennys klokskap dels i mina böcker NYA KNIP FÖR STARKARE KROPP,STOLTARE HÅLLNING, BÄTTRE SEX och min senaste bok BALANS NATURLIG VÄG TILL FRISKARE SKÖLDKÖRTEL

Här kan du lyssna på min intervju med Jenny Koos i min podd KVINNOLIV om menscykeln LYSSNA HÄR

Och här kan du höra Jenny i samma podd, dvs KVINNOLIV omKLIMAKTERIET


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *