Hon är här nu – BALANS

Nu finns min bok BALANS naturlig väg till friskare sköldkörtel.ute i handeln. Så jäkla kul. Du hittar den på akademibokhandeln och alla andra bokhandlar. Jag lovar det är en toppenjulklapp. Att få en förståelse för sköldkörtelns roll i kroppen har i alla att vinna på. Känner mig stolt och glad över den här boken som var svår att skriva. Brukar inte våndas så mycket som jag gjorde med den här, men det var det värt. Hoppas, hoppas ni gillar den och att ni tipsar alla ni känner om den. Ni vet hur jäkla glad jag blir över det.

Men om du inte orkar ta dig ut i julhandeln så kan du förboka och beställa både på BOKUS ochADLIBRISom du vill få den hemskickad.

Läs HÄR vad Sköldkörtelförbundet skriver om boken.

4 reaktioner på ”Hon är här nu – BALANS”

 1. ”Jag tror inte att folk är medvetna om vart vi är på väg, säger hon och fortsätter:
  – Och de stora förlorarna i det här är kvinnor, alltid kvinnor.
  Hon tror att kvinnor oftare drabbas av åkommor som behöver andra sätt att se på saken…”

  Det är så synd att du har den utgångspunkten i det mesta som handlar om dig som jag har läst; att kvinnor är offer. Det märks att du är bitter på män på långa vägar. Någon har varit dum mot dig, va´? Det skiner igenom allt du talar om, har jag noterat. Låt inte det ta över, min respekt vinner du då inte när du gör dig till offer för allt och alla, och speciellt då män.
  Du ”tror” att kvinnor drabbas oftare. Hmm, okej. Notera: du tror. Iofs så är kvinnor generellt lite mesigare, står inte på sig, tror på vilka auktoriteter det än må handla om; läkare, lärare, politiker… Man kan säga att många har sig själva att skylla i mångt och mycket.

  Newsflash för dig Karin: Män drabbas oftare av sjukdomar och nonchalans från sjukvården, får de vård är det pga att de står på sig. Män drabbas oftare av depressioner som de facto tar livet av dem. Män drabbas oftare av arbetsplatsolyckor, män drabbas oftare av våldet som eskalerat i samhället… ja, jag kan göra listan lång. Inte för att du bryr dig.
  Feministblaskan Kurera låter så klart dig orera fritt, de älskar ju allt som har med kvinnliga offer att göra. SÅ patetiskt! Men så klart har du skrivit en bok om det, som du vill sälja, så då ”måste” det ju låta så där gnälligt. Det säljer, sorgligt nog. Men jag köper det inte.

 2. ”Jag tror inte att folk är medvetna om vart vi är på väg, säger hon och fortsätter:
  – Och de stora förlorarna i det här är kvinnor, alltid kvinnor.
  Hon tror att kvinnor oftare drabbas av åkommor som behöver andra sätt att se på saken…”

  Det är så synd att du har den utgångspunkten i det mesta som handlar om dig som jag har läst; att kvinnor är offer. Det märks att du är bitter på män på långa vägar. Någon har varit dum mot dig, va´? Det skiner igenom allt du talar om, har jag noterat. Låt inte det ta över, min respekt vinner du då inte när du gör dig till offer för allt och alla, och speciellt då män.
  Du ”tror” att kvinnor drabbas oftare. Hmm, okej. Notera: du tror. Iofs så är kvinnor generellt lite mesigare, står inte på sig, tror på vilka auktoriteter det än må handla om; läkare, lärare, politiker… Man kan säga att många har sig själva att skylla i mångt och mycket.

  Newsflash för dig Karin: Män drabbas oftare av sjukdomar och nonchalans från sjukvården, får de vård är det pga att de står på sig. Män drabbas oftare av depressioner som de facto tar livet av dem. Män drabbas oftare av arbetsplatsolyckor, män drabbas oftare av våldet som eskalerat i samhället… ja, jag kan göra listan lång. Inte för att du bryr dig.
  Feministblaskan Kurera låter så klart dig orera fritt, de älskar ju allt som har med kvinnliga offer att göra. SÅ patetiskt! Men så klart har du skrivit en bok om det, som du vill sälja, så då ”måste” det ju låta så där gnälligt. Det säljer, sorgligt nog. Men jag köper det inte.

  (Modererad blogg, sorgligt.)

  1. Mia,låter som att du inte gillar kvinnor. Är du ens kvinna. Bara så du vet så har ingen man gjort mig illa och jag tycker inte illa om män. Men faktum är att kvinnor och män behandlas tyvärr olika när det kommer till sjukvård. Vad gäller sköldkörtelproblematik så är 8 av 10 drabbade just kvinnor och de har ofta en lång historia av att inte bli betrodda, inte få göra de tester som behöver göras för att se om det är sköldkörteln som krånglar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *