fråga inte doktorn…

Fråga inte doktorn… Var bara tvungen, men skämt åsido. Idag är 466 000 människor diagnosticerade med sköldkörtelproblem i Sverige och landstingets svar är en medicin. EN medicin?!

Många, väldigt många fortsätter att må dåligt trots medicinering. Klart som fanken att chatten efteråt på gårdagens Fråga doktorn SVT slog i taket.

HÄR KAN DU SE FRÅGA DOKTORN OCH AVSNITTET SKÖLDKÖRTELN

Chatten efter programmet innehöll många frågor som aldrig besvarades av experten. Kanske till och med ilska. Vad vet jag. Men om man gång efter annan inte får sina frågor besvarade, inte ens av en expert och man känner att ens problem och dåligmående inte tas på allvar. Ja, nog blir man arg.

Jag hoppas att jag med min bok BALANS – NATURLIG VÄG TILL FRISKARE SKÖLDKÖRTEL kanske kan svara på några av frågorna som aldrig blev besvarade av Svts expert.

Jag själv tog nämligen hjälp av flera experter inom området. Personer som jobbar med att läka sköldkörtelproblem och som vågar se utanför boxen. För jag är av åsikten att det lika lite som det finns ett klädesplagg som ”fits all,” finns en medicin som ”fits all”…

Du vet väl att du från och med nu kan förboka min bok på min sida på Bokus https://www.bokus.com/karin 

Går du in via den länken får du 20 kronors rabatt på min nya bok Balans. 
Använd kampanjkod balans i kassan när du handlar. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 april 2020 Bra va?!

Så här svarade redaktionen på chattfrågorna efter tv-inslaget Fråga doktorn

”Vi har fått mycket kritik för programmet om sköldkörteln och förstår att många kände att de inte fick tillfredsställande svar. Som TV-program kommer vi aldrig att kunna gå på djupet på det sätt som många av er vill att vi ska göra, vi kan heller inte förespråka behandlingar som inte är godkända, eller har ett inadekvat forskningsunderlag. Vi har läst alla inlägg och kommer givetvis att ta med era synpunkter till vår utvärdering av programmet. Vi på Fråga doktorn är måna om att våra plattformar, både på SVT.se och på sociala medier, är trygga och välkomnande. Av respekt för experten som medverkade i programmet kommer vi nu att ta bort de inlägg vi postat om sköldkörteln här på Facebook. Även om många kommentarer är relevanta och kloka är det flera som innehåller grovt språk och personpåhopp, vilket bryter mot våra kommentarsregler.

Ni är välkomna att maila fragadoktorn@svt.se om ni har ytterligare synpunkter. Ha en trevlig kväll! /Moa, redaktionen”

Jag personligen vet inte om jag tycker det är rätt att ta bort frågor som inte besvarats. Förhoppningsvis sparas frågorna och tas upp vid ett annat tillfälle. Men som sagt det finns fler experter i det här landet som jobbar med sköldkörtelproblematik. Bara i min kommande bok har jag intervjuat två läkare, en fertilitetsexpert, en näringsterapeut, en andningsexpert, två experter på medicinsk yoga bland annat.

Som jag längtar till att ni ska få läsa boken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *