dags för PAUS

det är måndag och måndagar släpps alltid ett avsnitt av PAUS. Den snällaste podden jag vet. Den podden delar inte upp i töntigt och ballt. Den podden mobbar inte. Podden Paus är menat som en snäll kompis som finns där när det stormar. En guide som hjälper dig att hitta in i dina innersta rum. Hjälper dig att slappna av, tro på att allt blir bra. Kan man ha en bättre poddkompis?

In och lyssna på senaste avsnittet KÄRLEKSSTIGEN

Och vi är så glada för all den ökade lyssningen. Tack för alla mejl och meddelanden som jag får om att podden hjälper på olika sätt. Vi är så glada jag och Jens för ökningen som också syns så tydligt på olika topplistor. Så fortsätt sprid och hör gärna av er om det är nåt särskilt ämne ni vill bli guidade i. Ett par sömnavsnitt är på ingång och ska spelas in i dag.

Puss och paus på er

1 reaktion på ”dags för PAUS”

  1. Anna Bjurenvall

    Hej Karin,
    Vill säga hur mycket jag uppskattar din podd och dina inlägg! Du förmedlar så mycket klokskap som ger både liv och lugn i sinnet. Beundrar ditt engagemang och driv att alltid lära mer!
    Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *