Yoga for Hope

För sju år sedan fick jag en cancerdiagnosen och det förändrade mitt liv, och så klart inte bara mitt. Det gjorde människor jag tycker om rädda för när cancer kommer in i en familj så drabbas alla. När jag fick cancerbeskedet förstod jag vilket fantastiskt verktyg Yoga är. Yoga, yogaandningen, meditation, affirmationer och djupavslappning hjälpte mig när det stormade både inuti och utanför mig. Yogans redskap fick mig att hitta lugn och ro mitt i alla oroande känslor och tankar.

När jag fick frågan om att hålla en klass på Yoga for Hope som är Barncancerfondens sa jag JA direkt. Så om du gillar mina PAUSmeditationer har du nu möjlighet att bli guidad i 45 minuter. Vad sägs om att: BÖRJA DAGEN MED EN PAUS

Det roliga är att Jens Back som är PAUSpoddens ljudtekniker. Ja han är också musiker och han kommer att spela live till mina ord. Så boka i dig på passet. Kom ensam, ta med en vän eller boka in er ett helt gäng. Jag ser fram emot att träffa er och skänk gärna pengar till insamlingen som du hittar i länken.

Så här lyder vår beskrivning av Yogastunden 1 november på Fotografiska museet i Stockholm.

Det går inte att kontrollera livet, men det går att göra förutsättningarna bättre. Genom långa och djupa andetag kan vi lugna ner ett stressat sinne och skapa lugn och ro i en kropp som är oroad. Andning, djupavslappning och meditation kan hjälpa dig att stilla oro och rädsla och hjälpa dig att hitta det mer positiva stråket i livet. Idag vet vi att vi behöver pauser. Att vi behöver vila i mellanrummet mellan aktiviteter. Så låt dig börja dagen med en guidad meditation.

Sommaren 2012 drabbades Karin av inflammatorisk och hormonell bröstcancer. Idag säger hon att hon tog sig igenom alla tuffa behandlingar med hjälp av yoga, meditation, yogaandning och djupavslappning. ”Det blev mitt verktyg att ta mig igenom dagar när jag var livrädd och hade ångest. Men det fick mig också att hitta tillit och vända negativt tänk till positivt. Yogan och alla dess redskap blev min bästa vän när det stormade utanför mig och inuti mig. Det vill jag dela med mig av”. 

Direktlänk till PAUS https://play.acast.com/s/paus

Så Boka din plats nu ochHÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *