var rädd om huden och miljön

den här helgen har varit fullständigt underbar. Det är så fantastiskt härligt att grotta ner sig i hudvård som du vet exakt vad den innehåller. Det är en sån gåva till dig själv och till naturen. Vi har kokat krämer, gjort fluffiga krämer, bivaxkrämer, geléer och en massa annat och hela tiden under ledning av den bästa. Hon som har över 30 års kunskap av att göra egna krämer, den kunnigaste vad gäller hud, eteriska oljor och som ligger i framkant vad gäller miljötänk. Tack älskade Lena Losciale för att du så generöst delar med dig av all din kunskap. Jag längtar redan till nästa kurshelg i september. Vill du ha kontakt med Lena? Kolla in hennes kurser, kanske investera i en utbildning? Jag lovar dig att det kommer att vara din bästa investering och det kommer att förändra dig, din inställning till allt du smetat på dig genom åren. HÄR HITTAR DU KURSER OCH INFO MED LENA

Igår plåtade vi för nya boken som publiceras i december. Min nya bok som ska handla om sköldkörteln. Ska bli så spännande att höra vad ni tycker om den. Som vanligt var det fotograf Anneli HIldonen som tog bilder, men den här gången var det Helen Borg som sminkade mig. Jag känner Helen från förr. Hon sminkade mig till Menhallå, mitt första programledarjobb på Tv4. En talkshow som jag och Paolo Roberto hostade. Helen vurmar liksom jag för bättre miljötänk vad gäller både smink och hudvård och hon har gått utbildningen till EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT som jag går nu. Så coolt att bli sminkad och fixad av nån som också gör sitt eget smink.Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *