måndag = paus

precis så är det. Måndag är lika med att ett nytt avsnitt av min podd PAUS släpps. De senaste nätterna har jag haft svårt att somna. Så kan det ju vara i perioder när man har mycket att tänka på. Även om man som jag jobbar med hälsa på olika sätt, så går det ju inte att vaccinera sig mot det som kallas livet. Livet drabbar en på olika sätt. Men jag är bra på att ta hand om mig. Eller i alla fall försöka. Att lyssna på meditationer och låta sig själv bli guidad är bra för oss oroliga själar. Att lägga sig i ett varmt bad, bada bastu ta en promenad är också bra grejer när livet inte riktigt beter sig som man önskar. Kanske är ni fler som har svårt att falla i sömn? Idag släpper vi avsnittet: NEDRÄKNAD TILL SÖMN

 Här har jag slocknat efter bastubad. Här behövdes det inte räkna några får.

Annars är ju lamm väldigt gulliga eller hur?

https://www.facebook.com/bbc/videos/vb.1143803202301544/2042079312508339/?type=2&theater

2 reaktioner på ”måndag = paus”

  1. Lisa Amsköld

    Så mycket bra du ger oss andra. ?? Det ör tyvärr alldeles för sällan jag kommenterar dina värdefulla, intressanta, informativa och inspirerande inlägg och pod avsnitt. Stort tack Karin Du gör skillnad för mig och så många andra kvinnor. RESPEKT! Ha en underbar dag! ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *