skäms Anna Starbrink

så har dagen kommit och det här kära följare är en skammens dag. NU stänger sjukhuset Vidar rehab ner och det är tyvärr Liberalernas Anna Starbrinks fel. Hon har hela tiden och medvetet fört en kampanj för att det skulle bli så här.

Skriv gärna på Svts sida, mejla Anna Starbrink om dina tankar kring det här beslutet.

Jag är djupt besviken och orkar i nuläget inte skriva ett längre blogginlägg. Ni som följt mig vet att jag älskar Vidarkliniken. Jag känner att Vidarkliniken var den plats där jag läkte efter alla cancerbehandlingar. Med varma händer tog de hand om min trötta kropp. Jag är så ledsen att andra i liknande situation nu inte får uppleva hur det känns att läka mjukt. Jag skäms över vårdSverige. Skäms över att man inte fattar den möjlighet och den kraft som fanns på Vidarkliniken.

Jag var två gånger på cancerrehab på Vidarkliniken. När min bok OMSTART skulle plåtas valde jag att ta större delen av bilderna på Vidarkliniken och i de vackra omgivningarna. Omslaget och bilden nedan togs i deras vackra aula.

93
93